Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lebírom mondani a rendelést?Ut...

Lebírom mondani a rendelést?Utánvételes

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm akivel nagyon jobban vagyok feleségemmel meginvitált minket egy MLM megkeresésre ez egy nagyon jó + pénz forrásnak tűnt,néha néha már mesébe illő dolgokkal ezért egy barátom megkértem nézzen kicsit utána dolognak,viszont most késő este érkezett a válasza és kiderült egyáltalán nem ilyen fényes a helyzet..nem néztem volna ki ismerősömből.. a rendelés este 7 kor lett feladva akkor úgy éreztem életem lehetősége a munka mellet még plusz bevételre,de most rájöttem egyáltalán nem az. 60 ezer forint értékről beszélünk,drága termékekkel

2021. márc. 15. 20:37
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
86%

#26: "Egyébként Nem! Forever cuccok."

- Akkor mi a cég? Csak hogy tudjuk. :)

2021. márc. 16. 17:33
 32/45 A kérdező kommentje:
Már nem írogat :D Amway. van itt minden
2021. márc. 16. 17:47
 33/45 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező, te nagyon vicces vagy. Az megvan, hogy “cipőt a cipőboltból”? No ezen analógia mentén aloe verás termékeket sem veszünk máshonnan, csak az erre specializálódott világcégtől. Még jó, hogy nem a helyi turiban próbáltad...

Amúgy meg az általad említett multicég is sok évtizedes múltra tekinthet vissza, s olyan messze van a pilótajátéktól, mint amennyire az itt lepontozgató, félrevezető, buta trollok attól, hogy épeszűnek tűnő kritikát tudjanak megfogalmazni.

2021. márc. 16. 18:41
 34/45 anonim ***** válasza:
83%

#33: De leginkább sehonnan. Az aloe vera elfogyasztásának jelen ismereteink szerint semmilyen pozitív hatása nincs a szervezetre.

Ahogyan a passzírozott majomtaknyot se vesszük meg a világ első számú passzírozott majomtakonyra specializálódott cégétől. Bármennyire is mondja az üzleti partner, hogy attól kétszáz évig fogunk élni, és hogy a kétszáz év leteltével sírva könyörög majd nekünk a kaszás, hogy ugyan hadd vihessen már.

Ha hallunk valami csodalötyiről, beütjük az internetbe, de nem ám a szabadon ébredők társaságát, sem az eltitkolt igazságok, amiket mindenki tud pont hu-t keressük fel, sem azokat, akiknek a végzettségük: "az Élet Iskolája, ahol Isten a tanár". Hanem szépen, ügyesen megwikipediázzuk, rákeresünk pubmed-en, medrxiv-on, megnézzük, van-e róla WHO állásfoglalás. Ezek az esetleg 99,99%-ában le fogják írni, hogy miért orbitális marhaság a csodalötyi. A maradék 0,01%-ban megvesszük a csodalötyit.

Üzleti lehetőségekről dettó. Nem ülünk fel a sok sikersztorinak, hogy Pisti hajléktalan volt, két hete az utolsó morzsányi kiflijét befektette a csodalötyibe, ma megvette Dániát, holnap pedig lakóparkot építtet a Hold helyére. Hanem szépen, ügyesen letöltjük a Harvard Business School egyik tankönyvét, abból olvasgatunk.

2021. márc. 16. 19:26
 35/45 anonim ***** válasza:
42%

“..jelen ismereteink szerint semmilyen pozitív hatása nincs a szervezetre...”

Pontosítanék. A TE jelen ismereteid szerint... A tőled kicsit okosabbak meg már évezredekkel ezelőtt is tisztában voltak a jótékony hatásával. Nem véletlen, hisz az egyik leghatékonyabb gyógynövény.

A passzírozott majomtaknyot csak mi nem szeretjük. Te jól láthatóan igen. Nem véletlenül ömlik belőled ez a sok szenny...

2021. márc. 16. 19:38
 36/45 anonim ***** válasza:
90%

#35: A wikipedián hosszú szócikk szól az aloe veráról. Az étrend-kiegészítőként történő felhasználásáról szóló részt idemásolom:

"Aloin, a compound found in the semi-liquid latex of some Aloe species, was the common ingredient in over-the-counter (OTC) laxative products in the United States until 2002 when the Food and Drug Administration banned it because manufacturers failed to provide the necessary safety data. Aloe vera has potential toxicity, with side effects occurring at some dose levels both when ingested and when applied topically. Although toxicity may be less when aloin is removed by processing, Aloe vera ingested in high amounts may induce side effects, such as abdominal pain, diarrhea or hepatitis. Chronic ingestion of aloe (dose of 1 gram per day) may cause adverse effects, including hematuria, weight loss, and cardiac or kidney disorders.

Aloe vera juice is marketed to support the health of the digestive system, but there is neither scientific evidence nor regulatory approval to support this claim. The extracts and quantities typically used for such purposes appear to be dose-dependent for toxic effects."

Nem téged akarlak meggyőzni. Az lehetetlen. De azért tegyük tisztába, nemcsak én nem tudok semmilyen pozitív hatásáról, ezzel a világ tudósai általában véve is így vannak. Éppen biokémikusok, gyógyszerészek, vegyészek százainál akarod jobban tudni ezeket dolgokat. Hajrá! :)

2021. márc. 16. 20:07
 37/45 anonim ***** válasza:
10%
Nem csodálkozom a butaságod mértékén, ha te a tudományos ismereteidet a Wikipédiára alapozod. Ennyi erővel a nyilvános budi faláról is tájékozódhatnál.
2021. márc. 16. 20:33
 38/45 anonim ***** válasza:
73%
#37: Te honnan tájékozódsz? Nekem az a tapasztalatom, hogy a wikipedia nagyon pontos.
2021. márc. 16. 20:49
 39/45 anonim ***** válasza:
72%

@20:33

Még mindig sokkal közelebb álla valósághoz mint az a szektás maszlag amivel a "szemináriumokon" kisavazták az agyadat.

2021. márc. 17. 13:48
 40/45 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként ez a 0%-os bohóc kb olyan mintha egy totál tévképzetes elmebeteggel vitatkoznál, aki ordítozik a villamoson hogy a titkosszolgálatok elrabolták a gyerekét.

Nem szabad komolyan venni, nem tiszta szegényke. Csak nem veszi észre.

2021. márc. 17. 13:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!