Lebírom mondani a rendelést?Utánvételes

Apád lehetnék, “öcskös”. Könyvesboltban tudsz venni illemtankönyvet.
S nem “én mondom”. A tények magukért beszélnek.

Kérdező, lehet, életed legjobb lehetőségét dobtad el. Nekem nem gond, a te életed.
Azt azért érted, hogy a tudatlan barátoddal egy 160 országban működő, 43 éve létező és virágzó multicéget “pilótajátékoztatok le”? 😅😅😅 Hidd el, nem a cégnek van rád szüksége, hanem neked és a leendő utódaidnak rá! Az megvan, hogy a pilótajátékok max. 2-3 év alatt összeomlanak, a szervezői pedig börtönbe kerülnek?
Mit gondolsz, a Forever miért létezik így 43 év után is, s az a tízmillió foreveres hálózatszervező miért nincs börtönben?
Egyébként Nem! Forever cuccok. Ha valóban nekem lenne rájuk szükségem nem írkálna ismerősöm még most is..:D
Ezt záráskép itt hagyom: https://www.youtube.com/watch?v=EUmO0btOZ3M nagyon feldobta napom:)

@26
Értem. Tehát csak egy troll vagy...

#25: Arra a kb. 10 millió hálózatszervezőre éves szinten 2,6 milliárd dollár árbevétel jut. Fejenként nyolcvanezer forint. Évente. Árbevétel (nem profit).
Az a havi egymilla, amiről #9-ben ábrándozol, jó, ha minden kétezredik Forever hálózatszervezőnek összejön.

#26: "Ha valóban nekem lenne rájuk szükségem nem írkálna ismerősöm még most is..:D"
- Esetleg mondd meg neki, hogy vegye meg neked a termékeket a saját pénzén, és amikor havi egymilla lesz a jutalékod, akkor abból mindig odaadod neki a felét. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!