K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Ket KH hitelunk volt, mindkettorol megjott az elszamolas. A hazunkat eladtuk 2010 oktobereben igy, akkor kifizettuk mindket hitelt.
1, 2004. jul: 7.000.000 -> 823.000 huf
2, 2006. szept: 3.600.00 huf -> 386.000 huf
A reszletes elszamolast atnezve van par erdekesseg:
1, a tablazatban sehol sincs feltuntetve a megfizetett torleszto reszlet forintban. Igy az arfolyam kulonbozet nem ellenorizheto.
2, Tok erdekes modon a szamitasaik szerint mar az elso honaptol kesedelembe estunk 5-10 CHF-ekkel. Kifejezetten erdekes, hiszen csoportos beszedessel ok kertek le a penzt es ok hataroztak meg a torlesztoreszleteket, mi pedig sosem kestunk a fizetessel.
3, A hitel lezarasanak napjan fennallo CHF tartozast ok az akkori arfolyamon forintositottak, majd a forintra fizettek kesedelmi kamatot. Vajon legalis ez az eljaras? (akkor 207 volt a frank, most 290 korul)
478: ott van a hozzaszolasban:
1, 2004. jul: 7.000.000 -> 823.000 huf
2, 2006. szept: 3.600.00 huf -> 386.000 huf
tehat 823.000 es 386.000 de ennek jo resze kesedelmi kamat 2010 oktoberetol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!