K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Én ezt nem értem...Mi is megkaptuk az elszámolást. A levél elején ott áll, hogy mennyi a tisztességtelenül felszámolt pénz, forintban 700e lenne. Kaptunk még egy leosztást is, hogy még 10 évig kell fizetnünk és hónapra lebontva ennyit és ennyit kell majd fizetnünk. Csökkent a törlesztőnk most 10 ezerrel, de minden évben egy kicsit kevesebb lesz.
Mi azt hittük, hogy azt a 700ezret is megkapjuk, aztán a férjem bement megmondani, hová utalják, aztán egy jó nagyot koppantunk, mert azt mondták, hogy azt a 700ezret elosztották a még hátralévő futamidőre és így nem kapunk semennyi pénzt vissza. Ez szerintetek így rendben van? Amúgy 3 milliót vettünk fel 2005-ben.
Járt még így valaki, vagy ez így nem kóser?
Megkaptuk!
Hitel 24 millió Ft
Befizetett eddig 12 200 000 Ft
Az új tőke tartozás 34 000 000 Ft
összes kamat 22 000 000 Ft
Mivel nem egészen érthető az elszámolás, megnézetjük egy másik bankban dolgozó ismerőssel.
2015.05.01-től még 195 hónapig fizetendő 259 000 Ft/hó =
50 505 000Ft az aprólékot nem számolva,olyan 63-64 millió összesen.
50-60 ezerrel nőtt a havi törlesztő részlet.
Ezt régebben népellenes büncselekménynek hívták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!