K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Sziasztok!
Valaki kapott már értesítőt, aki kedvezményesen 180 ft-ért végtörlesztett? Kiváncsi vagyok nekünk jár-e vissza pénz.
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az elszámolás. 2008-ban felvett 16Mft chf alapú jelzálog hitel. 2010-ben végtörlesztettem. Visszajárt 1.170.000 forint. Ma már a számlámon volt a pénz, amit ki is fizettek. KH bank, Békés megye.
K&H bankosok FIGYELEM!
Nagymértékű átverés a számolásban. Ellenőrizzétek le az alábbi link alatt letölthető bővített elszámolásban hogy a kezdő tőke ugyanaz e mint ami a szerződésben van.(kaptatok hozzá felhasználónevet és jelszót az elszámolóban, onnan le lehet tölteni)
Link: [link]
Nálunk 31 062 CHF volt a felvett tőke 2006.12-hóban 146 Ft/CHF árfolyamon és az elszámolásban mindössze 28 000 CHF-fel számoltak, tehát elsikkasztottak 3000 CHF-et valahogy!!! (D1-es lap 6. oszlopát nézd!!!) Ez több mint fél millió Ft pluszt jelent. Ellenőrizzétek és ne hadjátok magatokat. (Mi már perre vittük, majd meglátjuk mit szól a bíróság az újabb átveréshez)
K&H-nál tényleg mindenki figyeljen oda.
Valóban átverés. Ma kaptam meg a banktól az elszámolást.
Lejárt chf alapú személyhitel. A szerződésben szereplő összeg, és az elszámolásban szereplő összeg között 800chf különbség van. Természetesen a bank javára.
1 milliót vettem fel 2007-ben, 2013-ban piaci árfolyamon végtörlesztettem. A vissza járó összeg 128.000Ft. Nevetséges.
Holnap ügyvédhez fordulok, és beperelem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!