K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Figyelt kérdés
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
2015. márc. 19. 07:11
501/549 TNK válasza:
KKB lejárt személyi kölcsön, ma jött elszámolás.
503/549 anonim válasza:
K&H-tól még nem kaptam elszámoló levelet én sem. Dunaföldvár környékén lakom.
504/549 tavasz tündér válasza:
Ma jött meg a K&H bank elszámolólevele: 2004-ben 2,3M felvett szabad felhasználású jelzáloghitel 2012 januárban vég törlesztettem napi árfolyamon ha jól emlékszem 256Ft volt és 291.000.-Ft a visszajáró! hát nem túl sok, de ennek is örülni kell.Miskolc környékéről írom.
505/549 gzsazsi válasza:
Üdv mindenkinek Tudja valaki ,hogy a kh milyen szisztéma szerint küldi az elszàmóló leveleket? Gondolok olyanra ,hogy lakàs,kocsi, vagy szabad felhasznàlàsu hitel melyik élvez elsôbbséget.Nekem kocsi volt 2010-ben futam idô elôtt kifizettem.
506/549 TNK válasza:
Ahogy olvasom a hszokat, nincs szisztéma. Nekünk is van ugyanakkor végtörlesztett lakáshitelünk is, arra még nem kaptunk papírt.Pénteken felhívtuk őket, azt mondták a végtörlesztetteket a napokban már meg kell kapni, a folyamatban lévő hiteleket még nem számolták.
507/549 anonim válasza:
Hát logika és szisztéma nincs a K&H s elszámolásban az biztos. Én a múlt héten megkaptam az elszámolást a végtörlesztett hitelemről az egyik fele lakáscélú volt, a másik fele szabadfelhasználású hitel .6M összesen 2005-ben felvéve 2010ben végtörlesztve piaci árfolyamon most 770000Ft adtak vissza.
508/549 szutyi87 válasza:
Milyen csend lett :D Mindenki megkapta és mindenki boldog ugy látszik :)
509/549 anonim válasza:
Igen, de csak azért mert magamban káromkodok, hogy még mindig nincs levél! :))
510/549 anonim válasza:
Ma megjott nekem a meg nem lezart KHs hitelemre az elszamolas. 2009ben vettem fel 5.8Mt, 600 eurot irtak jova a toketartozasbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!