Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
 491/549 anonim ***** válasza:
a k&h már kifizette a levél kézhezvétele után két nappal,a cib majd utalni fogja a k&h számlára egyszer..
2015. máj. 12. 19:37
 492/549 ksz0214 ***** válasza:

Sziasztok!

A cib utalta ma nekünk a pénzt. Április 30-án nyilatkoztunk, másik bank számlájára jött az utalás! Nem tudja valaki, megmondani, hogy az eltelt 13 napra kamat nem jár az összegre, mert a K&h például tett rá arra a 3 napra is, amíg utalt...

A válaszokat köszönöm előre is!

2015. máj. 13. 15:49
 493/549 anonim válasza:
Sziasztok! Végigolvastam minden hozzászólást, de csak egyetlen ember kérdezett olyasmit ami engem érdekel, de nem válaszolt rá senki. K&h-nál van élő hitelem. Szabad felhasználású jelzáloghitel. Már csak egy év van hátra.3 hónapja nem vonnak hitelt. Elutalom, de nem vonják le. Megkérdeztem de azt mondják nem tudnak semmit. Várjam a levelet. Megkérdeztem, hogy lehet annyi pénz járna vissza, hogy már nem kell fizetnem? A hölgy szerint az nem valószinű. De akkor mit művelnek? Akinek még élő k&H-s hitele van, nektek mennyit vonnak?
2015. máj. 14. 15:19
 494/549 anonim ***** válasza:
100%

493. hozzászóló!

Én is hasonló cipőben járok, de az én hitelem MKB-s. 2007-ben vettünk fel 6 millió CHF hitelt. 2014-ben eladtam a lakást, és előtörlesztettem.A fennmaradó összeg 1.5 millió volt, melyet 2017 júliusáig kellene fizetnem. Április hónaptól nekem sem vonják a hitelem, de senki nem tudja megmondani, miért. A számlámon 0 Ft hiteltartozás van. Holnap jár le az MKB utolsó utáni határideje, holnap kell bevinnem a panasz levelet, mert nem küldtek elszámoló levelet. 60 napos ügyintézést ígérnek! :))) 13-14 millió Ft-ot fizettem eddig vissza körülbelül!

2015. máj. 14. 20:55
 495/549 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptam elszámolàst, akkor meddig kell reklamàlnom? Banif plus
2015. máj. 14. 20:59
 496/549 anonim ***** válasza:
Bankfüggő, szerintem. Az MKB Bank 05. 15-i önkényes partizán akciója sem volt feltüntetve sehol ( bankfiók, honlap... az ügyintéző mondta a dátumot.
2015. máj. 15. 10:56
 497/549 anonim válasza:
a bank a pénzt 15 nap vagy 15 munkanapon belül kell utalja ...mert a mi értesítőnkön csak az szerepel hogy legkésőbb a 15. napon utalja (mkb)
2015. máj. 15. 14:09
 498/549 anonim ***** válasza:

495 ös

Én a tv-ben úgy láttam ,hogy április 30 a határidő ,ha addig nem küldi ki a bank az elszámoló levelet 30 nap van arra, hogy reklamálj az illetékes banknál.

2015. máj. 16. 20:22
 499/549 viharfelhő válasza:
498-as után senki nem kapott elszámolást a K&H-tól?
2015. máj. 17. 23:33
 500/549 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem!
2015. máj. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!