Kinek mennyi megtakarítása van a bankban, vagy a párna alatt? Életkort is írjatok.
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 01:15
61/78 A kérdező kommentje:
A szomszéd faluban fillérekért árulják a szántóföldeket, mégse veszi senki. A háztelkeket meg azé nem me' senkinek nincs pénze épitkezni.
2013. dec. 17. 18:09
62/78 anonim válasza:
Huu kérdező, de buta vagy. Van érettségid?
63/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Van érettségim.
2013. dec. 17. 18:26
64/78 anonim válasza:
egy újabb válaszoló válasza:
"De 10-14% nettó hozamhoz azért még nem kell akkora kockázatot vállalni"
De, a mostani kamatkörnyezetben azért már elég jelentős kockázatot kell vállalni ehhez, pár éve valóban nem kellett még. Jó, nem akkorát, hogy a tőkédet könnyen bukhatod, de legalább ekkora negatív hozam reális esélye benne van ilyen várható megtérülésnél.
65/78 egy újabb válaszoló válasza:
Persze benne van az esélye a veszteségnek. Szerintem egy bizonyos tőkeösszeggel megéri vállalni ezt a kockázatot. Persze nem a teljes vagyonnal.
Jó helyen kell szántóföldet venni. Bár szerintem te nem nagyon vagy képben a föld és a telek fogalmával kedves kérdező.
66/78 A kérdező kommentje:
Kisfiam. Tisztában vagyok a telekre házat huznak, a földet meg müveli az aki akarja
2013. dec. 17. 19:22
67/78 egy újabb válaszoló válasza:
Ne próbálj okosnak tűnni, legyél az:)
68/78 egy újabb válaszoló válasza:
Mellesleg ne kisfiamozz. Én se írom, hogy öcsi. A föld attól még érték, hogy a környékeden nincs pénz, és nem veszi senki.
69/78 A kérdező kommentje:
Környékemen van pénz, és olcso a föld 2-300 ezer ft két holdnyi. Csak mit csináljak vele. Nem éri mek kapálni.
2013. dec. 17. 20:16
70/78 egy újabb válaszoló válasza:
Ja akkor nem ugyanakkora mérető szántóföld befektetésről beszélünk, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!