Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinek mennyi megtakarítása...

Kinek mennyi megtakarítása van a bankban, vagy a párna alatt? Életkort is írjatok.

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 01:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:
Alkalmazottak nemigen keresnek 150-180nál többet, amiböl lehet párszázezres tartalékot képezni pár év alatt, de komolyabb vagyont pl lakást nemigen.
2013. dec. 16. 14:59
 22/78 anonim ***** válasza:
95%

Én 8-as vagyok. Először is vicces, hogy volt aki lepontozta a válaszomat, holott szimplán a kérdésre válaszoltam, és szerintem meglehetősen részletesen. Ha azért pontozott le valaki, mert túl sok vagy túl kevés a megtakarításom, az még viccesebb, mert ugye abban, hogy mennyi van, az nem minősít engem sem fel, sem lefelé, ez pusztán egy tény, mert őszintén válaszoltam.

Ügyvédjelöltnek:

Ha tényleg beszélsz három idegen nyelvet, de tényleg, nem úgy, ahogy sokam mondják magukról, és nem csak a nyelvvizsgád van meg hozzá, akkor te többet kereshetnél, mint én pusztán nemzetközi ügyfélszolgálatos melóval is. Én nem a fővárosban élek, de errefelé az egyik nagy multinál 350 bruttó + cafeteria, amit kapnak, 2 nyelvet kell hozzá folyékonyan beszélni és jól kommunikálni. Viszont nem tudták feltölteni a munkahelyeket, mert aki 2 nyelven jól beszél, azok többsége már külföldön van.

Viszont nyilvánvalóan te ügyvédjelöltként dolgozol, amit azért teszel, hogy utána ügyvéd lehess, amiben ha sikeres vagy, mindez aprópénz lenne számodra. Akkor meg minek panaszkodsz? Én most biztosan többet keresek nálad, de ha te befutsz, akkor 10-szeresét fogod keresni, mint én. Valamit valamiért. Ezt ráadásul biztosan tudtad, hiszen már 20 éve is úgy volt, hogy az ügyvédbojtár kenyéren és vízen vagy szülői támogatáson él, és egy jó ügyvéd mellett megalapozza a jövőjét. A te megtakarításod még nem a bankban van, hanem benned. Mit mondjon erre egy orvos, ő még tovább tanul és akár több műszakban gürizik rezidensként évekig, hogy végül letegye a szakvizsgát, amikor még mindig bagóért dolgozik sok évet, hogy végül magánpraxisa legyen?

2013. dec. 16. 15:30
 23/78 anonim ***** válasza:
76%

Vezető beosztásban vagyok:

itthoni bankban kb: 1M Ft

külföldi bankban szétszórva kb: 15M Ft

tőzsdén: 4-5M ft

egyéb értéktárgyak: 3-5M Ft

38/F

2013. dec. 16. 17:37
 24/78 A kérdező kommentje:
Embereidnek milyen fizetest adsz?
2013. dec. 16. 18:18
 25/78 anonim ***** válasza:
Még felettem is van 2 főnök, nem én adom a fizetést.
2013. dec. 16. 18:31
 26/78 A kérdező kommentje:
Szóval minimálbér?
2013. dec. 16. 19:04
 27/78 egy újabb válaszoló ***** válasza:
50%
Úgy imádom ezt. Ha jön egy sikerek ember, egyből a rosszindulat.
2013. dec. 16. 20:37
 28/78 anonim ***** válasza:
50%

"Alkalmazottak nemigen keresnek 150-180nál többet"

Én is többet keresek ennél, meg a főnököm is, sőt az ő főnöke is, és az ő főnöke is, valamint az ő főnöke is. Az ő főnökét már nem ismerem személyesen, de gondolom, hogy ő is.

Mind alkalmazott.

2013. dec. 16. 20:39
 29/78 A kérdező kommentje:
Fizikai dolgozo alkalnazottra értem. Pl gyárban lakatos,vagy automuhelyben karosszeriás. Nem a hálozatépitökre gondolok,akik százezres tanfolyamon csak azt papolják hogy menjek még több százezer forintos tanfolyanra,ahol is majd elmondják hogy mèrt jó ha elmegyek még több tanfolyamra.
2013. dec. 16. 21:07
 30/78 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Bróker, orvos, ügyvéd, cégvezető, ügyvezető. Egy sem hálózatépítő, mégis relatíve sokat keres.
2013. dec. 16. 21:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!