Van valakinek fundamenta lakáskassza megtakarítása? Milyen tapasztalatod van ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 09:52
1/8 anonim válasza:
Nekem csak jó tapasztalatom van! Egy már lejárt, annak felvettem a hitelét, a törlesztője idén lejár. Azóta nyitottam egyet ami kettő év múlva lejár, sőt a hitelünket is lakáskasszával kombinálva vettük fel. Ha tudod, hogy lakásra kell költened, akkor mindenképpen ajánlom. Ha meg van időd várni 8 évet, akkor már akár autót is vehetsz belőle, vagy el is utazhatsz az összegyűjtött pénzen. A legjobb a kamatozása, és ha hitelt veszel fel, akkor ennek nem változik a törlesztője sem. Szóval ez egy nagyon okos dolog!
2/8 anonim válasza:
Nekem is van, már felvehetném, de most nem merjük a hitelt felvenni a gazdasági helyzet miatt, így fizetjük tovább. A 30 %-ot teszik szépen hozzá, csak rendszeresen kell fizetni. A kamatozás azért nem egy csúcs, de tűrhető. (Mindig csak a tárgyévi befizetésnek a 30 % -a jár, a már előző évtől bennlévő pénzre, csak nagyon alacsony a kamat. De 4 évre versenyképes, és igen, 8 év után nem kell számlákkal elszámolni. Nincs hátránya.
3/8 anonim válasza:
Na végre valami jót is hallani... :)
Akkor nem volt semmi gond a kiutalással??? Igaz az, hogy 2 év után igényelheted a max. 6,250 millió Ft-t(áthidaló kölcsön)amit majd még törlesztesz x évig?? Ha tuttira lakást akarunk venni belőle, akkor nincs gond a kiutalással, igaz??
4/8 anonim válasza:
Úgy tudom változott a 8 év utáni felhasználás, most már ezt is igazolni kell a lakáscélú felhasználást, a felújítás is ide tartozik.
5/8 anonim válasza:
Nekünk sajnos nagyon rossz tapasztalatunk van Velük kapcsolatban. Már 2 hónapja várjuk a kiutalásukat, de még mindig találnak kifogást a csoportos beszedési megbízással kapcsolatban. A bankunk szerint/számtalanszor elfaxolva/ már nem tudnak rajt mit változtatni, így jó , de a Fundamenta még mindig nem fogadja el...Szóval többet biztos nem fogunk Náluk semmit sem kötni.
6/8 anonim válasza:
szerintem is nagy átverés ez az egész. Lényeg hogy sok mindenkit betaláljanak vele ennyi. 8 év múlva már lehet itt sem leszek :S
7/8 anonim válasza:
kedves utolsó. ja, persze, igazad van. végülis csak 12éves a cég. az anyavállalat meg több mint 70 éves. tök valószínű hogy felszívódnak. :S atya ég! előbb járj utána miről is szó, aztán ítélkezz!!
8/8 anonim válasza:
kedves 5ik hozzászóló a kiutalási időszak 3 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!