Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van valakinek BB KézbőlKézbe...

Van valakinek BB KézbőlKézbe hitele? Mi a tapasztalatod vele? Autót szeretnék venni és nekem eddig ez a legszimatikusabb az ajánlatok közül.

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 13:44
 1/4 anonim válasza:
100%

3 hónapja törlesztem ezzel a módszerrel az autómat.

Könnyedén,gyorsan,egyértelműen fel tudtam venni a hitelt.A bank oldalán van egy hitel kalkulátor amivel fel tudtam vázolni magamnak a lehetőségeket.

Minden apróságot a bank áll és intézi is.Ezért az ügyintézés kb 2-3 nap volt max.Ami nekem még nagyon tetszik és ennek örülök a legjobban,hogy fix törlesztőrészletet biztosítanak a futamidő végéig.

Nekem ezek voltak a tapasztalatok.

2009. máj. 22. 14:12
 2/4 anonim válasza:
megnéztem én is az oldalt,tetszik,főleg hogy nincsen közvetítői díj,hitelbírűlati díj,szerződéskötési díj,ezekkel annyit meg tud spórolni az ember...meghogy fix törlesztőrészletek vannak devizaalapú hitel esetén is....
2009. máj. 28. 11:46
 3/4 anonim válasza:
nekem az akcios casco lehetoseg teccik, sokan nem fizetnek cascot, mert drága...de evvel lehet olcsobb
2009. máj. 28. 13:02
 4/4 anonim válasza:
Most vettem autót és ezt a hitelt vettem fel. Azt kell mondanom, hogy szerintem a legjobbat választottam azok közül, amik most a piacon vannak, mert semmi dolgom nem volt, csak kiválasztottam az autót, megkötöttem a szerződést a bankkal és már a nevemen is van az autó és mindezt pár nap alatt, nem tudom, hogy csinálták, ha Én megyek be az okmányirodába, akkor 1 hónap múlva kapok csak időpontot
2009. máj. 28. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!