Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinek mennyi megtakarítása...

Kinek mennyi megtakarítása van a bankban, vagy a párna alatt? Életkort is írjatok.

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 01:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:
Szoval azert vannak akiknek van lövéjuk.
2013. dec. 16. 12:58
 12/78 anonim ***** válasza:
52%

Nekem a megtakarított pénzem 95%-a a bankban van lekötve (több millió).

Szerintem sem szabad(na) az államot hibáztatni azért, mert valakinek nem úgy megy, ahogy szeretné. Tenni kell érte. Én is tettem speciel egyetemet végeztem. Nem vagyok milliomos, de van pénzem, persze normálisan be kell osztani, takarékoskodni.

24/F

2013. dec. 16. 13:25
 13/78 anonim ***** válasza:
59%

Képzeld, én is egyetemet végeztem, három idegen nyelven beszélek felsőfokon, és van plusz még egy szakmám is... Mégsem keresek minimálbérnél többet.

Annak, akinek szerencséje van, nem kellene ettől rögtön ilyen borzalmas nagyképűvé is válnia, és lenézni mindenki mást!

Lehetsz még te is bajban...

2013. dec. 16. 13:26
 14/78 anonim ***** válasza:
86%

"Képzeld, én is egyetemet végeztem, három idegen nyelven beszélek felsőfokon, és van plusz még egy szakmám is... Mégsem keresek minimálbérnél többet. "

Ne vágd magad alatt a fát. Ha te egyetemet végeztél (bár azt nem írtad, hogy milyet, lehet hogy valami olyat ami nem piacképes) és TÉNYLEG felsőfokon beszélsz 3 idegen nyelven, akkor továbbra is igaz amit állítok. Magadat kell okolnod azért, ha nem találsz munkát.

Továbbá nem tudom mitől lennék nagyképű. Bajban pedig sosem leszek, legalábbis anyagiban....

2013. dec. 16. 13:33
 15/78 anonim ***** válasza:
71%

"három idegen nyelven beszélek felsőfokon"

Személyesen ismerek kb 150 embert, aki pusztán 2 idegen nyelvvel (abból az egyik középfok, másik felsőfok) 160-200 nettót keres.

Szóval ha te másfélszer ennyivel nem találsz munkát, nem az állam a hibás..

2013. dec. 16. 13:54
 16/78 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Mindenki nem lehet egyetemista,valakinek dolgozni is kell. Meg az egyetemhez is kell pénz is,meg adottság,képesség is.
2013. dec. 16. 14:28
 17/78 anonim ***** válasza:
35%

1. Három idegen nyelvet beszélek, igen.

2. Jogot végeztem - hároméves kötelező jelölti időszakot töltök, amely alatt már annak is örülhetek, hogy egyáltalán keresek valamit. Ez ilyen.

Igenis nagyképű vagy, undorító, öntelt és pökhendi.

És nagyon merész kijelentés az, hogy nem lehetsz anyagilag bajban...

Az alpereseim is ezt hitték mind, még mielőtt beütött a krach, most pedig lakáskiürítés előtt állnak. Szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel!

2013. dec. 16. 14:29
 18/78 anonim ***** válasza:
63%

"Igenis nagyképű vagy, undorító, öntelt és pökhendi. "

Na ne személyeskedjünk, oké? A világ fájdalma süt az irományodból! 5 évet szívtál az egyetemen egy olyan szakon, amiből már annyian vannak, hogy jogászt alkalmaznak vasúti ütközőnek is.... :D Fejezd be! Egy sikeretlen ember vagy, akinek a tanulmányai, mint befektetés nem térült meg, de nagyon nem :D Te dolgod, foglalkozz magaddal.

2013. dec. 16. 14:39
 19/78 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerekek! Mindenki nem lehet egyetemista,valakinek dolgozni is kell. Meg az egyetemhez is kell pénz is,meg adottság,képesség is."

És ez kinek a hibája? Attól még, hogy valaki nem járt egyetemre, nem feltétlen jelenti azt, hogy nincstelen lesz világ életében.

2013. dec. 16. 14:40
 20/78 A kérdező kommentje:
Amint mondottam vala, a fizikai dolgozókra is szükség van. Mi végezzük el a munkát. Amit ti kitaláltok.
2013. dec. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!