Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vásároltunk 1 ingatlant...

Sándor84 kérdése:

Vásároltunk 1 ingatlant melyen jelzálog van. Mi az ingatlant átiratuk 50:50 arányba tulajdonosok vagyunk MINDENHOL! Ezt a bank nem tudja! Mi az ingatlan után kifizettük az illetéket is. Mi van akkor ha mi most nem fizetünk továb? Jellezük a banknak?

Figyelt kérdés
K@H banknál két személyi kölcsön az előző tulajok nevén.Jelen tartozás 3 millio.Mirólunk a bank egyáltalán nem tud.Szóbeli megállapodás az előző tulajokal,ők nem teljesítik a megbeszélteket.Nekünk mi bajunk lehet ebböl?
2013. jan. 20. 23:07
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Egyetértek kedves 75%-os "jogásztársam" :D

Kérdező, keresd fel az ügyvédet és másszatok ki a kakából, de azt gondolom, h a fizetést sajnos nem ússzátok meg, ha mégse fizettek, a házat elárverezik.

Jóéjt mindenkinek.

2013. jan. 21. 00:23
 42/56 anonim ***** válasza:

Látod, ezért kérdeztem egy csomószor, hogy mi lett írva a szerződésbe a 3 millióról...

Jóéjt!

2013. jan. 21. 00:23
 43/56 A kérdező kommentje:
Világos köszönöm.A szóbanforgó hitelek a mai napig nincsenek elmaradva,betekinthetek a banknál mert az is el lett intézve.De ha én holnap bemegyek a bankba és azt mondom itt az adásvételi és a tulajdoni lap én azt szeretném hogy minden a mi nevünkön fusson akkor a bank mit fog lépni?
2013. jan. 21. 00:24
 44/56 anonim ***** válasza:

kedves "kolléga" :) én értem ám, hogy te miért kérdezted, dehát falra borsó volt..

tény, hogy csak azon lehet segíteni, aki akarja. és nem árt teljes körű információ ahhoz, hogy tudjon az ember bármilyen tanácsot adni.

Jó éjt!

2013. jan. 21. 00:25
 45/56 anonim ***** válasza:

"De ha én holnap bemegyek a bankba és azt mondom itt az adásvételi és a tulajdoni lap én azt szeretném hogy minden a mi nevünkön fusson akkor a bank mit fog lépni?"

Ha nincs elmaradás, és feltételezhető rólatok a jóhiszeműség, akkor átírják a fennmaradó hitelt a ti nevetekre. Ha rosszhiszeműséget feltételez, egyösszegben kérheti tőletek a fennmaradó összeget.

2013. jan. 21. 00:31
 46/56 A kérdező kommentje:
Igen de ha a bank azt fogja mondani hogy az jó hogy itt vagyok és már egy éve fizetem az elöző tulaj nevébe a hitelt és valoszinű a továbbiakban is fizetném,de az idő mulására tekintettel azt mondja hogy szerződésszegés történt és felmondja a hitelt,akkor elméletben az elöző tulajtól kéri a bank a pénzét.
2013. jan. 21. 00:40
 47/56 anonim ***** válasza:

"felmondja a hitelt,akkor elméletben az elöző tulajtól kéri a bank a pénzét."

Elméletben igen.. de mivel az előző tulaj nem fog fizetni, a te házadat fogják elvinni, mert az a fedezet rá. Érted?

2013. jan. 21. 00:41
 48/56 A kérdező kommentje:
Értem és én egyálltalán nem szeretnék ebből problémát fizetek én avval nincs gond csak az lenne az igazi ha a saját nevemen(nevünkön)futna minden.Munkahelyem soha nem volt(nem is lesz)M.O-meg pláne,életársam gyesen van a második gyerekünkel.Soha semmilyen hitelünk nem volt,semmilyen állami támogatást nem vettünk igénybe.
2013. jan. 21. 00:52
 49/56 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb az lenne, ha vennél fel egy kedvező hitelt, és abból egy összegben befizetnéd az előző tulaj rátok szállt hitelét.. és a felvettet a sajátodon törleszthetnéd tovább. Egy hiteltanácsadó szerintem ebben fog tudni neked segíteni.
2013. jan. 21. 00:58
 50/56 anonim ***** válasza:
És így nem is kerülnétek bajba a rosszhiszeműség miatt. Vagy másik megoldás, hgoy szépen lenyelitek a békát, és tovább fizetitek a hitelt.
2013. jan. 21. 00:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!