Vásároltunk 1 ingatlant melyen jelzálog van. Mi az ingatlant átiratuk 50:50 arányba tulajdonosok vagyunk MINDENHOL! Ezt a bank nem tudja! Mi az ingatlan után kifizettük az illetéket is. Mi van akkor ha mi most nem fizetünk továb? Jellezük a banknak?
Egyetértek kedves 75%-os "jogásztársam" :D
Kérdező, keresd fel az ügyvédet és másszatok ki a kakából, de azt gondolom, h a fizetést sajnos nem ússzátok meg, ha mégse fizettek, a házat elárverezik.
Jóéjt mindenkinek.
Látod, ezért kérdeztem egy csomószor, hogy mi lett írva a szerződésbe a 3 millióról...
Jóéjt!
kedves "kolléga" :) én értem ám, hogy te miért kérdezted, dehát falra borsó volt..
tény, hogy csak azon lehet segíteni, aki akarja. és nem árt teljes körű információ ahhoz, hogy tudjon az ember bármilyen tanácsot adni.
Jó éjt!
"De ha én holnap bemegyek a bankba és azt mondom itt az adásvételi és a tulajdoni lap én azt szeretném hogy minden a mi nevünkön fusson akkor a bank mit fog lépni?"
Ha nincs elmaradás, és feltételezhető rólatok a jóhiszeműség, akkor átírják a fennmaradó hitelt a ti nevetekre. Ha rosszhiszeműséget feltételez, egyösszegben kérheti tőletek a fennmaradó összeget.
"felmondja a hitelt,akkor elméletben az elöző tulajtól kéri a bank a pénzét."
Elméletben igen.. de mivel az előző tulaj nem fog fizetni, a te házadat fogják elvinni, mert az a fedezet rá. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!