Vásároltunk 1 ingatlant melyen jelzálog van. Mi az ingatlant átiratuk 50:50 arányba tulajdonosok vagyunk MINDENHOL! Ezt a bank nem tudja! Mi az ingatlan után kifizettük az illetéket is. Mi van akkor ha mi most nem fizetünk továb? Jellezük a banknak?
mondom én, hogy löveted nincs, hogy miről beszélsz ember!!
Te írtad:
"Mirólunk a bank egyáltalán nem tud.Szóbeli megállapodás az előző tulajokal,ők nem teljesítik a megbeszélteket.Nekünk mi bajunk lehet ebböl?"
"
A nevünkön van az ingatlan,lassan egy éve.A bank kiadott egy törlési opciós papírt,mielőtt megkötettet az adás-vétel.A tartozás benne az adásvételibe hogy fizetjük."
a személyi kölcsön nem jelzálog! A bank csak akkor engedélyezi a lakás átírását, ha tiszta a lakás.
leírnád végre értelmesen is, hogy miről van szó?
Ez teljesen zagyva. Most akkor mit is akarsz tudni?
Mi köze az előző tulaj személyi kölcsönének az ingatlanhoz?
A személyi kölcsön is lehet jelzálog. Akitől mi vettük, neki is 4 m Ft személyi kölcsöne volt, amit ráterheltek a lakására. Brókercégen keresztül vette fel.
Én csak azt nem értem, hogy ha az adásvételibe benne van hogy ti fizetitek a kölcsönt, akkor miért van a két személyi kölcsön az előző tulajok nevén, mikor azt ti fizetitek?
Mivel itt annyi minden zavaros, vagy nem tudod jól megfogalmazni a kérdésedet, (és szerintem te se vagy tisztába egy csomó mindennel) én azt javaslom, hívjátok fel azt az ügyvédet akivel az adásvételit kötöttétek egy éve, és tőle kérdezz meg dolgokat, mert ő egy visszakérdezéssel simán rövidre zárja a választ neked.
"Emberek!Van egy ingatlanotok felvesztek kölcsönt a bank jelzálloggal terheli az ingatlanod és kiköti hogy nem adhatod el,te mégis eladod megszünik a fedezeted!Az ingatlan rákerül egy teljesen idegen ember nevére akinek a te hiteledhez semmi köze!De onnantól kezdve hogy már az én nevemen van a banknak ide semmi köze!Vagy nem?"
Vagy nem bizony. Nem kerülhet rá a nevedre, mert a földhivatal nem írja át. Ha mégis átírta, akkor titeket orbitálisan megszopattak. Az ügyvéd is, és a földhivatal is, és az eladó is! Ezt ragozzuk már egy ideje.
"és kiköti hogy nem adhatod el,te mégis eladod megszünik a fedezeted!"
Magyarázd már el, hogy lehet egy ingatlant úgy eladni, hogy kikötik hogy nem adhatod el???? Mert akkor válaszolni is tudnánk tán erre.
Kérdező, amit leírsz, azt úgy hívják, hogy fedezetmegvonás, ami bűncselekmény!
Éppen ezért bármivel terhelt ingatlant NEM LEHET eladni scak úgy uk mukk fukk, csak ha a bank ENGEDÉLYEZI!
Ha a ingatlanon továbbra is rajta van a jelzálog akkor titeket csúnyán átvertek.
És de, ha a jelzálog továbbra is be van jegyezve akkor a bank bármikor árverezheti nemfizetés esetén az ingatlant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!