Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vásároltunk 1 ingatlant...

Sándor84 kérdése:

Vásároltunk 1 ingatlant melyen jelzálog van. Mi az ingatlant átiratuk 50:50 arányba tulajdonosok vagyunk MINDENHOL! Ezt a bank nem tudja! Mi az ingatlan után kifizettük az illetéket is. Mi van akkor ha mi most nem fizetünk továb? Jellezük a banknak?

Figyelt kérdés
K@H banknál két személyi kölcsön az előző tulajok nevén.Jelen tartozás 3 millio.Mirólunk a bank egyáltalán nem tud.Szóbeli megállapodás az előző tulajokal,ők nem teljesítik a megbeszélteket.Nekünk mi bajunk lehet ebböl?
2013. jan. 20. 23:07
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
A nevünkön van az ingatlan,lassan egy éve.A bank kiadott egy törlési opciós papírt,mielőtt megkötettet az adás-vétel.A tartozás benne az adásvételibe hogy fizetjük.
2013. jan. 20. 23:23
 12/56 anonim ***** válasza:

mondom én, hogy löveted nincs, hogy miről beszélsz ember!!

Te írtad:

"Mirólunk a bank egyáltalán nem tud.Szóbeli megállapodás az előző tulajokal,ők nem teljesítik a megbeszélteket.Nekünk mi bajunk lehet ebböl?"

"

A nevünkön van az ingatlan,lassan egy éve.A bank kiadott egy törlési opciós papírt,mielőtt megkötettet az adás-vétel.A tartozás benne az adásvételibe hogy fizetjük."

a személyi kölcsön nem jelzálog! A bank csak akkor engedélyezi a lakás átírását, ha tiszta a lakás.

leírnád végre értelmesen is, hogy miről van szó?

2013. jan. 20. 23:29
 13/56 anonim ***** válasza:
Ha benne van az adásvételibe, hogy ti fizetitek a jelzálog kölcsönt akkor mi a kérdés? Mit akartok jelezni a banknak? Hogy nem fizetitek? Akkor elárverezik a fejetek fölül a házat.
2013. jan. 20. 23:29
 14/56 anonim ***** válasza:

Ez teljesen zagyva. Most akkor mit is akarsz tudni?

Mi köze az előző tulaj személyi kölcsönének az ingatlanhoz?

2013. jan. 20. 23:34
 15/56 anonim ***** válasza:

A személyi kölcsön is lehet jelzálog. Akitől mi vettük, neki is 4 m Ft személyi kölcsöne volt, amit ráterheltek a lakására. Brókercégen keresztül vette fel.

Én csak azt nem értem, hogy ha az adásvételibe benne van hogy ti fizetitek a kölcsönt, akkor miért van a két személyi kölcsön az előző tulajok nevén, mikor azt ti fizetitek?

Mivel itt annyi minden zavaros, vagy nem tudod jól megfogalmazni a kérdésedet, (és szerintem te se vagy tisztába egy csomó mindennel) én azt javaslom, hívjátok fel azt az ügyvédet akivel az adásvételit kötöttétek egy éve, és tőle kérdezz meg dolgokat, mert ő egy visszakérdezéssel simán rövidre zárja a választ neked.

2013. jan. 20. 23:34
 16/56 A kérdező kommentje:
Emberek!Van egy ingatlanotok felvesztek kölcsönt a bank jelzálloggal terheli az ingatlanod és kiköti hogy nem adhatod el,te mégis eladod megszünik a fedezeted!Az ingatlan rákerül egy teljesen idegen ember nevére akinek a te hiteledhez semmi köze!De onnantól kezdve hogy már az én nevemen van a banknak ide semmi köze!Vagy nem?
2013. jan. 20. 23:35
 17/56 anonim ***** válasza:

"Emberek!Van egy ingatlanotok felvesztek kölcsönt a bank jelzálloggal terheli az ingatlanod és kiköti hogy nem adhatod el,te mégis eladod megszünik a fedezeted!Az ingatlan rákerül egy teljesen idegen ember nevére akinek a te hiteledhez semmi köze!De onnantól kezdve hogy már az én nevemen van a banknak ide semmi köze!Vagy nem?"

Vagy nem bizony. Nem kerülhet rá a nevedre, mert a földhivatal nem írja át. Ha mégis átírta, akkor titeket orbitálisan megszopattak. Az ügyvéd is, és a földhivatal is, és az eladó is! Ezt ragozzuk már egy ideje.

2013. jan. 20. 23:41
 18/56 anonim ***** válasza:

"és kiköti hogy nem adhatod el,te mégis eladod megszünik a fedezeted!"

Magyarázd már el, hogy lehet egy ingatlant úgy eladni, hogy kikötik hogy nem adhatod el???? Mert akkor válaszolni is tudnánk tán erre.

2013. jan. 20. 23:41
 19/56 anonim ***** válasza:
A Földhivatal csak akkor írja át a ti nevetekre az ingatlant, amikor a 3 millió sorsa tisztázódott!! Azt vagy átvállaltátok, vagy kifizettétek, vagy a régi tulajok kifizették!!!! Amig ott lóg a tulajdoni lapon, addig ti nem kerülhettek rá tulajdonosként!
2013. jan. 20. 23:43
 20/56 anonim ***** válasza:

Kérdező, amit leírsz, azt úgy hívják, hogy fedezetmegvonás, ami bűncselekmény!

Éppen ezért bármivel terhelt ingatlant NEM LEHET eladni scak úgy uk mukk fukk, csak ha a bank ENGEDÉLYEZI!

Ha a ingatlanon továbbra is rajta van a jelzálog akkor titeket csúnyán átvertek.

És de, ha a jelzálog továbbra is be van jegyezve akkor a bank bármikor árverezheti nemfizetés esetén az ingatlant!

2013. jan. 20. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!