Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért kell sajnálni a sok...

Miért kell sajnálni a sok felelőtlen embert aki felvett 10 milliot és most nem tud fizetni?

Figyelt kérdés
Mi egy forint kölcsönt nem vettünk fel eddig nem is fogunk pedig nagyon szegények vagyunk viszont aki felvette a kölcsönt azt mondja akkor még tudta fizetni a törlesztőrészletet. Akkor miért vett fel hitelt ha volt havonta felesleges 50-60ezer forintja? Nemhiszem hogy minden második harmadik embernek pont szüksége van 10milliora. Az a baj hogy akinek alapból is sok pénze volt az még többet akart legalábbis csak átmenetileg hogy úgy tünjön mintha milyen jómódú lenne. Én az ilyeneket alapból nem tudom sajnálni mi 4 éve is szegények voltunk most is azok vagyunk akkor se törődött velünk senki és most se, viszont aki akkor esetleg gazdag vagy átlagos ember volt és most szegény azt mindenki védi minden áron.
2011. aug. 4. 07:22
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

dögöljetek meg parasztok ennyit tudok üzenni

szerinted én nem kerestem munkát vagy a testvéreim szerinted mi követeljük nagyapám pénzét? ő adja mondhatni viszonzásképp mikor anyukám elmenr dolgozni 15éves korába mikor az apukája rokkant lett 1évből kb 10 hónapot töltött kórházba ti senkik több választ nem kérek ha lehetne törölnémk a kérdést kívánom hogy a svájci frank 500legyen ti meg az utcán nyomorogjatok

2011. aug. 5. 10:53
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit elgondolkozhatnál.. Senki nem kívánt neked olyanokat, mint amiket most ideírtál, szóval emberileg csúnyán leírtad magad. Remélem csak elragadtattad magad, mert ha alapból ilyen a hozzáállásod, és az embertársaid iránti viszonyod, akkor még sok nehézséggel fogsz szembenézni az életben. Sok tanulnivalód van neked is, ragadd meg a lehetőséget, ha valaki ingyen jótanáccsal lát el! Sok szerencsét, sok sikert!
2011. aug. 5. 12:27
 33/37 anonim ***** válasza:
ha a svájci frank 500 lesz, akkor készülj fel, hogy kedves kérdező TE is az utcára fogsz kerülni, mert az államadósság nagy része is devizában van, s akkor nem fogjuk már fizetni a segélyedet.
2011. aug. 5. 13:05
 34/37 anonim ***** válasza:
Ahogy már korábban is írtam: "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltessél!"
2011. aug. 5. 15:08
 35/37 A kérdező kommentje:

aki korán kel aranyat lel

ki mint vet ugy arat

egyik kutya másik eb

kutyából nem lesz szalonna

én is tudok ilyeneket nem kel idézgetni

2011. aug. 5. 17:33
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon buta vagy te gyermek!!!
2011. aug. 7. 14:33
 37/37 anonim ***** válasza:
Jó, jó, senki sem születik okosnak! Még tanulhat! Egyelőre nem úgy tűnik, hogy fog, mert ahhoz előbb nyilván kell a felismerés, hogy még van mit! De azért remény még van benne! :)
2011. aug. 7. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!