Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Kínaiak hogy lehetnek ilyen...

A Kínaiak hogy lehetnek ilyen felelőtlen szülők? Többi lent.

Figyelt kérdés
[link] A video megnézése után sokkolt amit láttam. 18 ember sétált el a gyerek mellet! 18!!! Hogy nem lehet bennük enyi hogy elvigyék korházba? A nő is lehúza az útrol és ott hagyja! Kulturálatlan és becsületlen emberek ezek! Vélemény?
2011. okt. 26. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2011. okt. 26. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:
37%

Ehhez meg kell érteni a hátteret. Ott sokszor elővették a segítőt és megvádolták, hogy miatta halt meg a sérült.

Ha itt is az lenne, hogy minden elsősegélynyújtót vagy aki segít utána megvádolnák,rendőrségi eljárás alá vonnának, te is kétszer meggondolnád, hogy legközelebb odamész egy sérülthöz vagy nem.

Ahogy olvastam, a segítő nőt már meg is vádolták, hogy csak azért segített, hogy médiaszereplő legyen - ami abszurd, nem? Mégis megtörténhetett.

Ez nem a gyerek mellett elsétáló emberek hibája, ez az egész társadalomé.

2011. okt. 26. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bántak ezzel a kislánnyal mint a kutyával "elüti az autó aztán valaki arrébb húzza"

Nagyon durva...

Nagyon sajnálom szegényt!!!!

Bár az sem mellékes hogy mit keresett egyedül az úton, hol voltak a szülei???

Itthon is így történt volna??

2011. okt. 26. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"Bár az sem mellékes hogy mit keresett egyedül az úton, hol voltak a szülei??? "

Azt olvastam, hogy az anyja egy közeli boltban volt.

Persze bennem is ez merült fel, hogy percekig nem került elő anyuka - az érthető, ha a kislány kirohan váratlanul, akinek van ilyen picije az tudja, hogy ez előfordulhat és résen kell lenni... na de ennyi ideig ne kerüljön elő anyuci.....

Ez így nálunk nem fordulhatott volna elő. Ha elütik is a kislányt, nem hajt át rajta még egy kocsi, és pillanatok alatt összeszaladtak volna segíteni.

2011. okt. 26. 20:31
 5/13 A kérdező kommentje:
és azt nem értem hogy a gépkocsivezetők hogy nem vették észre??? Még meg állt és lendületett vett hogy áthuppanjon rajta baszus! Ezt elkéne vinni orvoshoz mert beteg az agya!
2011. okt. 26. 20:46
 6/13 Adrika ***** válasza:
100%

Jézusom,én erről nem is hallottam :(

Szegény!

Remélem az anyja is megkapja a méltó büntetését!!!

Bár a többi embert is büntetném,akik csak simán elmentek szegény kislány mellett!

De hogy nem vehették észre???Azért annyira nem kicsi egy 2 éves!

Ha gyerekkel megy vásárolni,figyeljen is rá!

Egyébként én ismerek olyan kínaiakat,akik a gyereket 1,5 éves koráig nevelték,majd megunták,kivitték Kínába a nagyihoz,most már nevelje ő tovább.

Igen,véleményem szerint ők ennyire felelőtlenek!

2011. okt. 26. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kínában a lány gyereknek nincs "értéke"! Ilyen barbár népség,lehet hogy direkt hagyták ott szegény kicsikét.

[link]

2011. okt. 26. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapelőtt este bemondták a hiradóba, hogy egy kukázó vitte kórházba vagy hívott mentőt. Szegény kislány meghalt..
2011. okt. 26. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ment oda senki, mert a gyermek lány volt. Ott a lánybabákat/nőket semmibe sem nézik.

Nem is annyira régen (nem tudom pontosan mikor, de nem a középkorban) előfordult olyan, hogy ha egy nőnek kislánya született, utána az a gyermek "véletlenül" meghalt.

Egyébként elborzasztó, csak a hírekben hallottam, nem néztem meg a videót.

2011. okt. 26. 21:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Végigsírtam a videót, engem nagyon sokkolt :( Döbbenet....arrébb húzzák,kétszer elütik, elmennek mellette..Milyen világot élünk???Pici lány, nyugodj békében :(
2011. okt. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!