Deviza hitelesek ti mit csináltok?

Ritkaság, ennyi buta ember egy helyen.Nem csoda, hogy rátudtak venni Titeket a hitelre.
Nem muszáj Nekem hinni, pedig minden igaz amit írtam.
Kedves kérdező!Látom, nem bírod felfogni, hogy nem a férjem teremtett mindent, hanem MI, EGYÜTT, KÖZÖSEN.
Én itt be is fejeztem, van egy színvonal, ami alá soha sem mentem...

„A tőzsde nem nehéz fizikai munka amit pl. én és még több millió ember végez nap mint nap a minimálbérért.Szerencse az kell hozzá”
hamis
a rendszer valódi lényegét kell érteni
+ tapasztalat és egy kis szerencse kell hozzá
de nem CSAK szerencse
és ami nagyon fontos, ha megérted a pénzügyi rendszer működését
elsősorban azt, hogy ez
NEM PIACI RENDSZER
(Állami bankjegy-kibocsátási monopólium, törvényes fizetőeszköz, privilegizált bankok, monopolhelyzetben lévő jegybank, stb.)
akkor soha nem fogsz hosszútávra hitelt felvenni
ebben ciklikusan működő, manipulált rendszerben spekulálni érdemes
és a lakásvásárlással te is spekuláltál (csak nem tudtál róla)

„Ja!És évtizedek óta fix volt a chf, ki látta előre hogy ez lesz!Ha tudom nyilván nem vágok bele!”
hamis
„A svájci frankot 1949-ben 2,73 forintért lehetett venni, 1955-ben, 1958-ban pedig például 2,685 volt az átváltási arány.”
Ma úgy 210…
Amikor 12 forint volt egy dollár
A svájci frank a világ legértékállóbb pénze…
PS: Az „Amikor 12 forint volt egy dollár” cikk már egy kicsit régi, egy kiló arany ma már több mint 9 millió forint…

Az „Amikor 12 forint volt egy dollár” cikk 2008. 08. 02 született
Tehát
Aki, akkor lakás helyett aranyat vett (értette az idők szavát és a manipulált, NEM PIACI játék lényegét)
A játék lényege monetáris infláció
Az 2 év alatt kb. 120% árfolyamnyereségre tett szert.
És ez még csak a szerény kezdet…
És még (day) trading-el se idegesítette magát (mondjuk akkor sokkal többet nyerhetett volna)
Kedves válaszolók!
A lényeg, hogy a problémámra nem segítséget kaptam hanem letolást!(tisztelet a kivételnek)
Bebizonyítottátok, hogy tipikus magyarok vagytok, "ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is"alapon.
Senki nem kényszertette rám a hitelt, én vettem fel mint több száz család és vannak nálunk rosszabban élők is.
Rajtuk ki segít???Ti?
Hát nem!Mindenki megoldja magának, ahogy mi is próbáljuk.

"Bebizonyítottátok, hogy tipikus magyarok vagytok, "ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is"alapon."
Kinek van itt kára rajtad kívül?Nekem nincsen, így nem értem az általánosítást.

Azt hiszem itt le is zárhatom a témát!
Akinek nincs hitele örüljön neki, de még ő is juthat ide!
Nem mondtam, hogy nem hiszem el amiket írnak de az esetek 80%-a az enyémhez hasonló és nem az övéhez.
Nem tudom miert irnak ide olyanok akik nem a kerdesre valaszolnak.akik tamadjak a devizasokat azoknak elmondom,hogy mindenki annyit vett fel amennyit vissza is akart es tudott volna fizetni.En azert vettem fel 3.5 milliot mert nem volt gond a havi 49000 forintos torlesztoreszlet.De 3 eve fizetem es meg 7 millioval tartozom akkor szerintetek ez normalis? csak a devizasok nem normalisak?
En at akartam forintositani de mivel en 2 eve kertem a fix torlesztoreszletet ezert atforintositashoz ki kell fizetnem 2 milliot egy osszegben.Viszont lattam a tv-ben egy penzugyi tanacsado azt mondta jobb eurositani.De en mar nem merek devizaban gondolkodni.
Szerintem egy orszagos nagyon eros osszefogas kellene, mert az uzsorasok nem csinalnak ilyet mint amilyen helyzet most kialakult.
Baratnom 8 milliot vett fel lakasra es 5 eve fizeti de meg 11 miliot kernek tole,szoval rettenetes.
En figyelemmel kiserem ezt a dolgot,mert en abban remenykedem ,hogy meg lehet majd semmisiteni a szerzodest a bankkal.Olvastam egy cikkben ,hogy vkinek mar sikerult.Ugyanis ha a bank a szerzodesben nem jeloli meg a felso hatar erteket(hogy meddig emelkedhet az arfolyam) akkor a szerzodes semmisnek tekintheto.En lehet elmegyek egy ugyvedhez es megkerdezem tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!