Deviza hitelesek ti mit csináltok?

Figyelt kérdés
2007-ben vettem fel chf alapon a fészekrakó lakáshitelt, ami akkor 47.000.-ft volt.Most 90.000.-ft de volt már 100 felett is.Ti mit csináltok, hogy megmaradjon a lakásotok de ne legyen ekkora a törlesztőtök?Van aki megtudta oldani, hogy fix legyen?
2011. febr. 24. 09:02
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
0%

Annyi, de annyi kérdés volt már itt ebben a témában, de még senki sem tudta megmondani a tutit.

Én nagyon sajnálom azt, aki ilyen helyzetbe került, de most is azt mondom, hogy nem kellett volna felvenni a hitelt.Ha pedig felvetted, akkor vállaltad az árfolyam kockázatot, és nem sok mindent lehet tenni, szerintem semmit.Át váltani forintra?Azt mondják, az is meg fog emelkedni, plusz ott van a sok járulékos dolog.Ördögi kör.

2011. febr. 24. 09:51
 2/40 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 30-ról 55 lett. Kértem halasztást, addig pedig próbálok olyan munkát találni, hogy fenn tudjam tartani a lakást, s a családomat továbbra is. És várom a végét, hogy normalizálódjon valamennyire a devizapiaci helyzet, imádkozom, hogy addig kihúzzam valahogy a törlesztésekkel.
2011. febr. 24. 09:52
 3/40 anonim ***** válasza:
Növeld a futamidőt. És majd a gyerekednek mondd el, miért célszerű olyan pénzben eladósodni, amiben a fizetésünk van.
2011. febr. 24. 10:08
 4/40 anonim ***** válasza:

Semmiben NEM célszerű eladósodni!

Azért ezt szögezzük már le.Jó, hogy nem biztatjátok még egymást nagyobb baklövésekre.

2011. febr. 24. 10:10
 5/40 anonim ***** válasza:
Semmit sem tudunk csinálni,ezeknek a markában vagyunk egy életen át.Most a 34- helyett 58-at fizetek,és ha jövő hónapban 90-et kérnek nem tudok mit tenni,ha csak nem akarom,hogy kitegyenek az utcára,kikell fizetnem.Hogy miből?-az sajnos senkit sem érdekel.Hogy ez embertelenség?-igen az,és vannak akik támogatják,itt a GYK. is.Hogy mikor lesz ennek vége?-soha.Hogy elfogjuk vesziteni a lakásainkat?-meglehet.Hogy meddig birjuk?-nem tudom.
2011. febr. 24. 12:51
 6/40 anonim ***** válasza:
14%
Sajnos megint tévedésben vagytok.A lakás NEM a tietek, hanem a banké, amíg ki nem fizetitek.Lehet, hogy embertelenség, de még mindig nem magyarázta meg nekem senki, hogy minek kellett belevágni egy ilyen hitel felvételbe.
2011. febr. 24. 13:25
 7/40 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy nagyon nagy okosok vagytok ti itt mind. Ha nem vesz fel hitelt, akkor hol lakjon? 40 éves koráig a szüleinél? Vagy fizessen albérletet, ami melett megtakarítani sem tud?
2011. febr. 24. 18:40
 8/40 anonim ***** válasza:
13.25.nek "nem ilyen hitelekbe vágtunk bele"hanem ettől sokkal,de sokkal kedvezőbbe,és amit vállaltunk fizettük is!!! Miért kellett belevágni a hitelfelvételbe? Szerinted miért vesz fel valaki kölcsönt,főleg milliókat? Valószinüleg szükség volt rá,felteszem bünözni nem akart,gyüjteni nem tudott,gazdag örökhagyója nem volt,és lakása sem.Valószinüleg ezek az alapjai annak,ha valaki kölcsönt vesz fel,vesztére.
2011. febr. 24. 19:12
 9/40 anonim ***** válasza:

18:40-nek

Magyarországon nagyon sok ingatlan túlárazott az átlagkeresethez képest. A túlárazottságot nagyrészt az okozta, hogy szinte kontroll nélkül kapták az emberek a hiteleket. Ha nem lett volna ez a nagy hitelláz, sokkal olcsóbbak lennének az ingatlanok, így elérhetőbbek lennének azok számára is, akiket mondjuk a szülők nem tudnak támogatni.

2011. febr. 24. 19:18
 10/40 A kérdező kommentje:

Azoknak aki felteszik a kérdést "miért vetted fel a hitelt"?

Mióta megszülettem albérletben lakok, nem akartam ugyanezt a gyerekemnek!

Mindig mindent időben befizettem, soha sem késtem!!!

És jött a válság...kölcsön-kölcsönre stb...

Akik benne vannak tudják!

Amúgy meg a mikor felvettem annyi volt a törlesztőm mint egy albérlet!Akkor már inkább a sajátomat fizetem!

Ja!És évtizedek óta fix volt a chf, ki látta előre hogy ez lesz!Ha tudom nyilván nem vágok bele!

2011. febr. 24. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!