Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért hagyjuk a bankok népnyúz...

Miért hagyjuk a bankok népnyúzó tevékenységét?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
Itt azért senki nem sértegetett.Ezzel szemben te mindenkit.Én sem irtam neked,hogy igénytelen ember vagy valószinüleg,aki három napig ehet egy "babfőzeléket".Ami valószinű.Miért lenne valaki értelmi fogyatékos,mert elképzelhetetlennek tartja amit állitasz?És hogy jön ide a skrizofénia?
2011. febr. 1. 16:57
 72/79 anonim ***** válasza:
Rendben van, egyik 72%-os. Akkor kire gondoltál, amikor azt írtad, "nem vagyUNK értelmi fogyatékosok"? És honnan tudod ezt róla?
2011. febr. 1. 17:38
 73/79 anonim ***** válasza:
Ha nem vennéd észre,három válaszolónak bizonygatod az igazad.
2011. febr. 1. 18:28
 74/79 A kérdező kommentje:
Igen a kérdező is jelenti nem értelmi fogyatékos,de ha még is így lenne a fogyatékosokról szóló törvény védi a jogaikat!T.70.000-s!Csöpögteted nekünk az infókat.Az első kép arról szol :vidék,kis házikó,tető antenna,kevés fa.Második kép:passzívház ,amitől meg mi lettünk nem passzívak .Ha nem lennél titokzatos még tanulhatnánk is tőled!Üdv mindenkinek Bádogember
2011. febr. 1. 18:57
 75/79 anonim ***** válasza:
Csöpögtetem, mert abszolút nem tartottam ide tartozónak azt, hogy alacsony energiás házban élek. Miért tartanám, mi köze van ennek a bankokhoz?!? Ez úgy jött elő, hogy nagyokos barátunk "bebizonyította", nem élhetek meg 70-ből, mert 13e a gáz. Mikor mondtam, hogy nem, nem annyi a gáz, mert egyrészt fával, másrészt olcsón fűtök, akkor meg azt "bizonyította", hogy annyiból nem lehet fűteni. Na erre írtam, hogy de lehet, a passzívházat még kevesebből fűtik. Ennyi a történet. Ostoba támadásra megvédem az álláspontomat, akkor is, ha ezzel új info-morzsát kell megosztanom.
2011. febr. 1. 19:29
 76/79 anonim ***** válasza:
Az én személyes életkörülményeim ugyanis teljesen irrelevánsak. Az a fontos csak, hogy lehetséges-e az egyátalán, amit én véghezviszek. És példát ugye leginkább a saját életemből tudok hozni..:) Megmutattam hogyan lehetséges a 70e, hogyan lehetséges a 2.5e, hogyan lehetséges a hitel nélkül stb. Ezt mind azért tettem, mert egy nímand kétségbevonta a szavaimat. És amíg folytatódik a hülyeség, vagyis az, hogy ezredszer is rákérdez már kitárgyalt témákra, én ezredszer is leírom, hogy ostoba a kérdés, mintha idiótával társalognék; és leírom újra az indokokat, stb.
2011. febr. 1. 19:59
 77/79 A kérdező kommentje:
Komolyan,tényleg tanultam tőled.Az idióta szót szüneteltessük ,mert téged is és a válaszolót is egy értelmes embernek látlak.üdv.Bádogember!
2011. febr. 1. 22:13
 78/79 anonim ***** válasza:
IDIÓTA,SKRIZOFÉN,ÉRTELMI FOGYATÉKOS,-milyen kedves szavak.Egyébként tudósok kimutatták,hogy az intenziv éhezés(lásd hősünk)káros az agymüködésre,egy idő után.Valószinüleg az agressziója is erre vezethető vissza.Barátom tanácsolnám,hogy inkább emeld meg a kiadásaidat,és táplálkozzál rendesen.
2011. febr. 1. 23:46
 79/79 anonim ***** válasza:

Kéretik odafigyelni! Sem az idióta, sem az értelmi fogyatékos (stb.) szó nem lehet kedves. Ember lehet kedves, vagy nem kedves. Illetve az a viselkedés, ha valakit ilyen szavakkal illetnek, az lehet kedves, vagy nem kedves. Én senkit nem illettem ilyen szavakkal. Annyit írtam, hogy a társalgás kezd olyan lenni, mintha értelmi fogyatékossal társalognék. Vagy hogy ostoba a kérdés, mintha idiótával társalognék. A társalgás és kérdés minősítése pedig nem az ember minősítése.

Gondolom csak pillanatnyi elmezavar okozhatja, hogy ezt valaki nem vette észre, és félreértelmezte.. Most legalább tisztáztuk.

A skizofréniánál pedig a leírtak mellett nem tudok jobb magyarázatot arra, ha valaki magáról többes számban beszél, és önmagát 2-3 külön személyiségként nevezi meg, és egy személyként közli róluk, hogy "nem vagyUNK értelmi fogyatékosok". Ha valaki ezt feloldja, megköszönöm a segítségét. Addig is kéretik a skizofréniát nem "kedves szónak", hanem orvosi kifejezésnek olvasni. Majd ha "Te idióta skizofrén!"-t írok, az lesz az a kategória, ami ellen lehet lázadni!

2011. febr. 2. 07:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!