Mit gondoltok az olyan emberekrol, akik szinte minden percuket munkaban toltik es semmilyen mas tevekenyseget nem csinalnak egesz eletuk soran? Szolni kellene neki vagy hagyjuk?
Figyelj, egy éves a testvérem gyereke de egyszer sem mentem oda. Mert nem szeretem a gyerekeket, és ezt ők s tudják, akkor meg minek menjek oda megsérteni? Én nem szégyenlem. Én nem várok tőlük semmit, ők sem tőlem. Mindenki éli az életet. Meg tudom érteni a rokonod. Nem utálnak azért mert azt teszem amihez kedvem van. Úgy érzem a szüleimnem kívül senki nem olyan közeli rokonom hogy nekem kötelességem legyen látogatni és kedvelni. De tudod mit ajánlok egy naggyon hatásos módszert: kommunikáció. Odaállsz és megkérdezed: Valójában (és nem azért mert dolgozol) miért nem foglalkozol velünk?
Amúgy meg ismerem az ilyen sztorikat. Azt mondják a lehető legtökéletesebb családban élt, aztán ha meghallgatjuk a másik félt lehet kiderül olyanokat tettek vele hogy soha az életben nem akarja látni őket... És mi van akkor ha valóban rossz neki így, mert az is lehet? Akkor sem tudsz mit tenni, hát éld a saját életed tovább!
De mi a francért kell őt ezért szídni, neki semmije nem maradt, csak a munka meg a pénz, szerintem idegesíti az hogy ő magánéletben egy nulla. Ha nem sértettétek meg ő sem sértett meg sohasem, kivéve az érdektelenségével akkor szerintem haggyátok... Ő nem vevő az ilyesmire, és kész fogadd el hogy ilyen... Egyébként megjegyzem én is hasonló jellem vagyok.
Szeretem a családom, stb... de egyszerüen nem az a típus vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!