Miért hagyjuk a bankok népnyúzó tevékenységét?
A bankokkal legfeljebb annyi bajom van, hogy kezelési költségért adják oda fizetésem.
Nem volt kényszer hitelt felvenni.
Nálunk 3 generáció lakott egy családi házban, egy szoba volt egészében a miénk, mégsem mentem bele hülyeségekbe. Ha netalántán vettem volna fel hitelt, forintban vettem volna fel. Nem érdekel a devizaspekuláció.
Aki nem elégedett meg egy szerényebb lakással, házzal, most fizessen, mint a katonatiszt!
Nem tudok sajnálni olyanokat, akik 6-8 millió ft hitelt vettek fel 35-40 éves, lelakott lakásokra, meg azokat, akik 0Ft-os önrésszel elhozott buzukival tolnák le az utról az én öreg SKODÁMAT!
Mi nem élünk senkivel, a saját HITELMENTES családi házunkban lakunk, a saját, HITELMENTES autónkkal járunk, banktól csak számlaértesítő levelet kapok, semmi mást.Azért van ez, mert amit venni akartunk arra mindig spóroltunk, beosztással éltünk.A bank csak azokat tudja sanyargatni, akik ráharaptak a mézes madzagukra.
Én tuti, hogy bele is bolondulnék, ha a kilakoltatás fenyegetne, vagy az árverezés.
Talán mert megosztanak minket! A hitelest a hitel érdekli a nyugdíjast meg csak a nyugdíjemelés.
Ez a bankok részéről hitel volt , de uzsora lett !
A 8 évig tomboló liberális korrupt kormány mindent megengedtek a nyugati spekulánsoknak, "nagynevű" minősítő intézeteknek akiknek egy gyenge kormány főnyeremény ! Lengyel ország jobban megvédte lakossága tulajdonát náluk meg a nagy semmi...... Egyébként a nagy amerikai hitelt Kína finanszírozta! De mi mindig az EU-ban bízunk ha drágább is ... Sajnálom a hiteleseket de mint itt is olvashattam " Amitől hánynék a szomszédomnál stimmel "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!