Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért hagyjuk a bankok népnyúz...

Miért hagyjuk a bankok népnyúzó tevékenységét?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:

A bankokkal legfeljebb annyi bajom van, hogy kezelési költségért adják oda fizetésem.

Nem volt kényszer hitelt felvenni.

Nálunk 3 generáció lakott egy családi házban, egy szoba volt egészében a miénk, mégsem mentem bele hülyeségekbe. Ha netalántán vettem volna fel hitelt, forintban vettem volna fel. Nem érdekel a devizaspekuláció.

Aki nem elégedett meg egy szerényebb lakással, házzal, most fizessen, mint a katonatiszt!

Nem tudok sajnálni olyanokat, akik 6-8 millió ft hitelt vettek fel 35-40 éves, lelakott lakásokra, meg azokat, akik 0Ft-os önrésszel elhozott buzukival tolnák le az utról az én öreg SKODÁMAT!

2011. jan. 30. 04:49
 12/79 A kérdező kommentje:
Érdekes tíz az egy ellen,remélem az igazi érintettek is hozzá szolnak ,már ha van még internetjük.
2011. jan. 30. 08:35
 13/79 anonim ***** válasza:
10%
Klérdező,én Veled vagyok,látom a sok emberke,aki inkább együtt él 3 generáció családdal,csak hogy ne kelljen hitelt felvenniük,a megértés kicsi részét nem mutatta feléd.Sajnos én is így vagyok,mint Te,és most azt csinálom,hogy elkezdtem visszafizetni az egyik hitelemet,s ha ez lejár-jön a következő...nem tudok mit csinálni-ez van...nem volt segítségem-önkormányzati lakást pedig nem kaptam-azt a cigányok kaptak...legalábbis ebben a kerületben.
2011. jan. 30. 12:59
 14/79 anonim ***** válasza:
59%

Mi nem élünk senkivel, a saját HITELMENTES családi házunkban lakunk, a saját, HITELMENTES autónkkal járunk, banktól csak számlaértesítő levelet kapok, semmi mást.Azért van ez, mert amit venni akartunk arra mindig spóroltunk, beosztással éltünk.A bank csak azokat tudja sanyargatni, akik ráharaptak a mézes madzagukra.

Én tuti, hogy bele is bolondulnék, ha a kilakoltatás fenyegetne, vagy az árverezés.

2011. jan. 30. 13:12
 15/79 anonim ***** válasza:
63%
:) haha, mi sem 3 generációval élünk együtt, mégsincs hitelünk se a tv-nkre, se a házunkra, se a kocsinkra. Spóroltunk, beosztottunk, dolgoztunk. Nem örököltünk, nem kaptunk.
2011. jan. 30. 13:40
 16/79 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon örülünk,hogy,hogy rajtunk kívül MINDENKI ilyen pompásan él Magyarországon,és semmilyen anyagi problémái nincsenek!!!!!!!
2011. jan. 30. 16:51
 17/79 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert megosztanak minket! A hitelest a hitel érdekli a nyugdíjast meg csak a nyugdíjemelés.

Ez a bankok részéről hitel volt , de uzsora lett !

A 8 évig tomboló liberális korrupt kormány mindent megengedtek a nyugati spekulánsoknak, "nagynevű" minősítő intézeteknek akiknek egy gyenge kormány főnyeremény ! Lengyel ország jobban megvédte lakossága tulajdonát náluk meg a nagy semmi...... Egyébként a nagy amerikai hitelt Kína finanszírozta! De mi mindig az EU-ban bízunk ha drágább is ... Sajnálom a hiteleseket de mint itt is olvashattam " Amitől hánynék a szomszédomnál stimmel "

2011. jan. 30. 17:22
 18/79 anonim ***** válasza:
34%
Az anyagi problémák nagy része arra vezethető vissza, hogy előbb költekeznek, aztán keresnek az emberek. Én nem használtam soha más pénzét. Főleg nem luxusra. És 70ezerből (!) hárman jól megélünk! Rezsivel, kajával, mindennel. Saját házban, saját autóval.
2011. jan. 30. 17:37
 19/79 anonim ***** válasza:
Utolsó:70 ezerből 3-an,vígan megéltek,autóval????Akkor itt egy kicsit más az igényünk,mert ez nekem nem életszínvonal,ha pedig neked ez így jó,csak sajnálni tudlak!LOLL :DDDDD Nagyon nem igazat írtál le,de piszkálni tudod a másikat!!!70 ezerből 3-ótoknak,plus autót fenntartva-ez az év vicce,ilyen nincsen!!!!!
2011. jan. 30. 17:56
 20/79 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog,hogy 70 ezerbő hármótokat jó színvonalon eltartsd!!!sehogy nem lehet,most miért hazudsz????
2011. jan. 30. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!