Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért hagyjuk a bankok népnyúz...

Miért hagyjuk a bankok népnyúzó tevékenységét?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
52%
mert megérdemeljük
2011. jan. 29. 16:48
 2/79 anonim ***** válasza:
68%

A bankok téged hol nyúznak?!...

Inkább a Kormány népnyúzásával foglalkozz, azt miért hagyod?!

2011. jan. 29. 16:49
 3/79 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan hogy nyúznak téged? Szerintem senki nem kényszerít, hogy hitelt vegyél fel. Nincs hitel, nincs probléma.

Szükséged van rá? Ez a te problémád...

2011. jan. 29. 16:50
 4/79 anonim ***** válasza:
68%

Nekem nincs banki tatozásom így engem nem is nyúznak..

Gondolom neked sem álltak fejedhez szegezett fegyverrel,hogy hitelt vegyél fel..ahogy senkinél sem..

HA már valaki felveszi a hiteleket,és meg kapja,az fizesse is vissza,hiszen nem ajándékba kapta,és ezt tudja nagyon jól..

2011. jan. 29. 16:52
 5/79 anonim ***** válasza:
62%
Régen is el lehetett dönteni, azonnal valami, akkor fizethetsz jócskán többet érte, mint az ára, vagy gyűjtögetsz, akkor kicsit később lesz a tied, amit meg akarsz venni.
2011. jan. 29. 16:53
 6/79 A kérdező kommentje:
Szórakozol ,te a holdon élsz? Három év alatt mindenkinek duplájára nőt a törlesztő részlete.Ez nem népnyúzás ?
2011. jan. 29. 16:56
 7/79 A kérdező kommentje:
16:50 Több ezer család kerül az utcára ,miért gondolod ,hogy téged ez nem fog érinteni?
2011. jan. 29. 17:01
 8/79 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindenkinek és nem a duplájára. Te azokra a szerencselogavokra gondolsz, akik deviza-spekulációban látták meg a lehetőséget, csak szarul sült el. Devizát vettél fel, azt is kell visszafizetned. Az, hogy közben a kamat is emelkedett, az meg nem a bankok hibája, hanem a kormány eszetlen politikája miatt megrendült az országba vetett nemzetközi bizalom. Tehát ezt a kormányon, és nem a bankokon kellene számonkérned.

Egyébként meg igen, nem a bankok nyúznak, hanem te magadat, ha olyan ügyletbe kezdtél, amit nem tudsz folytatni...

2011. jan. 29. 17:39
 9/79 anonim ***** válasza:
87%

1) Szerződést kötöttél a bankkal, amihez tartani kell magad, tehát Jogilag a házad az ő tulajdona lesz, ha nem fizetsz

2) Azért hiszi, hogy rá nem hat ki, mert ez a magyar mentalitás, lesz@rják más gondját, mondván őket nem érinti, pedig igen

3) Duplájára nem nőtt a törlesztő, illetve még így is alacsonyabb, mintha forintban vetted volna fel a hitelt

4) Okold a kormányt

5) Fizess, ha lakni akarsz valahol

2011. jan. 29. 18:17
 10/79 anonim ***** válasza:
89%

"Több ezer család kerül az utcára ,miért gondolod ,hogy téged ez nem fog érinteni?"

Igaz nem nekem írtad,de én is válaszolok rá..

Én például abból gondolom,hogy nem fog érinteni ez az ügy,mert

1. Nem vettem fel személyi kölcsönt,sem árú vásárlási kártyákat sem igényeltem

2,Nem vettem fel több milliós hiteleket sem forintban,sem devizában,hogy vegyek egy házat magamnak,vagy építkezzek,vagy csak bővítsem,felújítsam a már meglévő házamat.

3.Mivel nincs öröklakásom,így nem kell félnem attól,hogy elveszik tőlem a bank

4.Mivel nincs semmi hitelem..így nem is kapok értesítéseket,hogy fizessek..

Én inkább élek egy önkormányzati lakásban ahol rendesen fizetem a számláimat,mint hogy milliókat felvegyek,és utána fájjon a fejem...

2011. jan. 29. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!