Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért hagyjuk a bankok népnyúz...

Miért hagyjuk a bankok népnyúzó tevékenységét?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
JA! éS EZEK CSAK AZ ALAPVETŐ SZÜKSÉGLETEK,AMIKET IDE LEÍRTAM,DE NEM ÍRTAM LE A GYERMEKEK ISKOLÁZTATÁSÁT,NAPKÖZIJÉT,MEG RUHÁZKODÁSÁT :)-MG NE ADJ ISTEN,EGY MOZIT,VAGY VIDÁMPARKOT :)-de azért remélem 70 ezerből jól kijöttök 3-an :DDDD
2011. jan. 30. 20:31
 32/79 anonim ***** válasza:
48%

Ne haragudj, de fejlődésképtelen vagy. Már írtam, hogy inkább töltsd a napodat ismeretszerzéssel, mint alaptalan vádaskodással. Engem nem zavar, hogy puffogsz, és hogy nem tudod elképzelni, hogy máshogyan is élnek emberek, mint te.

Csak szemezgetésképpen: Nincs gáz. (Fával fűtök, évi kb 30ezerért, ez havi 2500) Nincs tv, tetőantenna van. A szemét a harmada, mint amit írsz: kis kuka van, a többit komposztáljuk, és szelektíven gyűjtjük.

Ha a téves gondolataid helyett inkább kérdésed van, azt szívesebben veszem... Látszólag van mit tanulnod.

2011. jan. 30. 20:33
 33/79 anonim ***** válasza:
44%

A vidámparkot stb nem sorolom a havi megélhetés-be. Azt sem mondtam, hogy nem költünk többet. Költünk, de az nem létfontosság, és ha nem adnánk ki azokra, akkor is vígan ellennénk! Tehát mondom, inkább kérdezz, mert úgy beleéled magad a saját képzelt gondolataidba, hogy rossz nézni!

Tehát rezsi (számlák...) és kaja. Meg benzin. Ezek a létfontosságúak, ezek vannak benne. A ruházkodás, lakásfelújítás és szépítés, étterem, mozi, kirándulás, utazás, új kamera, fagyi meg ilyenek nincsenek benne.

2011. jan. 30. 20:39
 34/79 anonim ***** válasza:
45%
Azt nem hiszem el,hogy minden "külső segitség"nélkül egy átlag család,két átlag fizetésből,(főleg ha gyerek is van)nekitud állni épitkezni.Mindeközben létezni,rezsit fizetni,(gyereket eltartani) épitőanyagokat vásárolni,épitőipari szakmunkásokat kifizetni.Ha ezek ellenére mégis sikerült,AKKOR TE NEM A BANK PÉNZÉT VETTED KÖLCSÖNBE,HANEM VALAKI MÁSÉT.AZT MEG UGYE VISSZAADNI NEM KELL..
2011. jan. 30. 20:42
 35/79 anonim ***** válasza:
48%

Ne haragudj, de végeztem veled! OLVASSÁL MÁR! Egy órája írtam le neked!

"12 éve güriztünk, napi minimum 12 órát dolgoztunk mind a ketten. És igen, szülőknél laktunk, majd albérletben, másfél éve épültünk fel és költöztünk be. És sosem költöttük más pénzét. "

Ez tényleg nem átlagos család.. És SOSEM KÖLTÖTTÜK MÁS PÉNZÉT. Felfogod?

Gondolom nem... Annyira tipikus vesztes a hozzáállásod, már ne is haragudj! Ha valamit nem tudsz elképzelni, akkor az nem igaz. És amikor ott van leírva előtted, hogy hogyan, akkor sem hiszed el. Nem fér az agyadba! Sajnálom...

2011. jan. 30. 20:47
 36/79 A kérdező kommentje:
Az jó ,hogy szépen meg vagytok 70-l ,de ebből nem lesz gazdasági fel lendülés !
2011. jan. 30. 20:55
 37/79 anonim ***** válasza:
34%
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a megtakarításaim helyett inkább adósodjak el, hogy fellendüljön a gazdaság? :) Én a megtakarításaimat kínálom vállalkozóknak, hogy tudjanak fejleszteni. Tehát kvázi hitelt ADOK. EBBŐL lehet fellendülés, nem abból, hogy én eladósodok! ;) Ugyebár..
2011. jan. 30. 20:59
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
Én a párommal 15 éve élek együtt,mindketten dolgozunk,és mindig is dolgoztunk(mint az állatok,szó szerint)Mire kifizettük az albérletet,a rezsit,a gyerekünknek a havi kötelező kiadásait,örültünk,hogy luk volt a se@unkön,nemhogy még épitkezésről álmodoztunk volna.Nem létezik kedves válaszoló,hogy átlagon felüli fizetésetek volt?Mert nekünk nem.Mind a ketten elmentünk másodállásba dolgozni,hogy valamennyi maradjon,amivel a bank szóba állt velünk.Három évig gyüjtögettük fillérröl fillérre,mig meglett a kétmillió forint.És tudod mire futotta,az évek alatt keményen megdolgozott pénzünk?Egy másfélszobás,használt lakásra,ami leterhelet még tiz évig.
2011. jan. 30. 21:09
 39/79 anonim ***** válasza:
0%

"Nem létezik kedves válaszoló,hogy átlagon felüli fizetésetek volt?"

Dehogynem! Nyilvánvalóan! Főállás nappal, másodállás este ÉS vállalkozás éjjel és hétvégén. ÉS szülőknél lakás és spórolás. Persze!

2011. jan. 30. 21:16
 40/79 anonim ***** válasza:
0%
Mi soha nem voltunk alkalmazottak.Első perctől vállalkoztunk, először kicsiben, aztán nagyobban, ma meg már külföldi érdekeltségeink is vannak, sőt, azok teszik ki a megrendelések nagyobb részét.Mindig olyanban gondolkodtunk, amire kereslet van, és piac.Még egyszer mondom, SOHA SENKI pénzét, sem magán emberét, sem bankét nem vettük igénybe.Ma már 35 alkalmazottunk van, és azt hiszem, az unokámnak sem lesz gondja semmire.Ja, és én 34 éves vagyok, a férjem 38.
2011. jan. 30. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!