Miért hagyjuk a bankok népnyúzó tevékenységét?

Ne haragudj, de fejlődésképtelen vagy. Már írtam, hogy inkább töltsd a napodat ismeretszerzéssel, mint alaptalan vádaskodással. Engem nem zavar, hogy puffogsz, és hogy nem tudod elképzelni, hogy máshogyan is élnek emberek, mint te.
Csak szemezgetésképpen: Nincs gáz. (Fával fűtök, évi kb 30ezerért, ez havi 2500) Nincs tv, tetőantenna van. A szemét a harmada, mint amit írsz: kis kuka van, a többit komposztáljuk, és szelektíven gyűjtjük.
Ha a téves gondolataid helyett inkább kérdésed van, azt szívesebben veszem... Látszólag van mit tanulnod.

A vidámparkot stb nem sorolom a havi megélhetés-be. Azt sem mondtam, hogy nem költünk többet. Költünk, de az nem létfontosság, és ha nem adnánk ki azokra, akkor is vígan ellennénk! Tehát mondom, inkább kérdezz, mert úgy beleéled magad a saját képzelt gondolataidba, hogy rossz nézni!
Tehát rezsi (számlák...) és kaja. Meg benzin. Ezek a létfontosságúak, ezek vannak benne. A ruházkodás, lakásfelújítás és szépítés, étterem, mozi, kirándulás, utazás, új kamera, fagyi meg ilyenek nincsenek benne.

Ne haragudj, de végeztem veled! OLVASSÁL MÁR! Egy órája írtam le neked!
"12 éve güriztünk, napi minimum 12 órát dolgoztunk mind a ketten. És igen, szülőknél laktunk, majd albérletben, másfél éve épültünk fel és költöztünk be. És sosem költöttük más pénzét. "
Ez tényleg nem átlagos család.. És SOSEM KÖLTÖTTÜK MÁS PÉNZÉT. Felfogod?
Gondolom nem... Annyira tipikus vesztes a hozzáállásod, már ne is haragudj! Ha valamit nem tudsz elképzelni, akkor az nem igaz. És amikor ott van leírva előtted, hogy hogyan, akkor sem hiszed el. Nem fér az agyadba! Sajnálom...

"Nem létezik kedves válaszoló,hogy átlagon felüli fizetésetek volt?"
Dehogynem! Nyilvánvalóan! Főállás nappal, másodállás este ÉS vállalkozás éjjel és hétvégén. ÉS szülőknél lakás és spórolás. Persze!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!