Adhat a bank kártérítést bankkártya csalás miatt?
Figyelt kérdés
Sajnos én voltam a hülye mert hamis linken keresztül banki adataim rögzítettem egy utaláshoz, erre pár perc mülva pörgött le a pénzem, egyből telefonon kértem a kártyám letiltását, nem tudta megcsinálni, majd rohanok a bankba, ott az ügyintéző tiltaná a netbankom de nem halad, közben megint telefonon próbálom a kártyám tiltatni, majd a 3. telefonos hívásomra tudtak tiltani, de ez már késő, szemem előtt lopták le a pénzem a számlámról, ott ültem a bankba és nem tudtak segíteni, jár ezért vmi kártérítés?aug. 3. 23:31
31/32 anonim válasza:
hiába ha ez a hülye megadja az összes adatát mindenhez is :D
32/32 A kérdező kommentje:
hát nagyon kedves vagy, amúgy könnyű így nevetni meg lehülyézni, sajnos ez megtörtént, abban a pillanatban vhogy vitt magával a dolog. elég szar ez a helyzet, szerintem nem kellene még így ilyeneket ide írni, nem negatív hozzászólásokat vártam
aug. 15. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!