Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitel végtörlesztésekor a...

Hitel végtörlesztésekor a bank miért számítja fel a teljes, moratórium során felhalmozódott kamatot is? Mennyire jogos ez?

Figyelt kérdés
A végtörlesztéskor a fennálló tőketartozást kell kirendezni szerződés szerint. Erre rárakta a bank a moratórium során felgyűlt kamatok összegét, mikor azzal kapcs arról nyilatkozott, hogy egyenlő részletekben kell megfizetni a futamidő végéig. Mennyire jogos ez? Természetesen reklamációt már elküldtem, de kíváncsi vagyok más járt-e így és mi lett a vége. Véleményt nem kérek, csak konkrét tapasztalatokat. Köszönöm.
2023. ápr. 27. 03:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 A kérdező kommentje:
Két hónap múlva fogok, amikor visszakapok még.
2023. júl. 25. 23:26
 72/82 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, sőt az egész hitelősszeget odaadják ajándékba. Tényleg azthiszed, hogy ezt bárki is elhiszi
2023. júl. 26. 00:20
 73/82 A kérdező kommentje:
Ki beszélt a teljes hitelösszegről? Ha már beleokoskodsz, akkor vedd a fáradtságot, hogy végigolvasod a kérdést, meg az előzményeket és utána szólalsz meg, mert így nem túl releváns a véleményed.
2023. júl. 26. 00:46
 74/82 anonim ***** válasza:
69%

Jajj de buta vagy. Az irónia szóra keress rá az értelmező szótárba.

Fel kéne nőni. Vagy csöndbe elsunnyogni vagy beismerni, hogy varomi nagy butaságon hisztiztél, nem kitalálni ilyen hazugságokat. Végén még valami másik buta elhiszi.

2023. júl. 26. 06:10
 75/82 A kérdező kommentje:

Szerintem neked kellene csöndben innen elsunnyogni és beismerni, hogy mivel érdemben nem tudsz hozzászólni a témához, így nincs is értelme itt trollkodni.

Ha nem esett volna le, akkor csak szólok. Az előzőekben pár emberrel megvitattunk ezt a témát, akiknek ígértem, hogy állapot-frissítést fogok adni, ha már segítettek előzetesen megvitatni a témát.

Nekik szólt az állapot-frissítés, S nem egy kis trollnak, hogy ide tolja a képét okoskodni, mert a szánalmas kis életében nincsen jobb dolga. Köszönjük az érdemi hozzászólásodat, nagyban emelted vele mind a téma, mind pedig az oldal színvonalát. Hasonló megnyilvánulásaiddal most màr keress meg másokat is, hagy élvezzék ők is. Köszönjük Emese. :)

2023. júl. 26. 13:37
 76/82 A kérdező kommentje:
Jajj igen, lesz még később is állapot-frissítés. Úgy 2-3 hónapra saccolom a következő ügy lefolyását, lehet picit több lesz. Akkor is jelzek majd, gondoltam szólok, nehogy meglepődj majd és álmatlan éjszakáid legyenek, hogy addig nem jelentkezem. :))
2023. júl. 26. 13:39
 77/82 anonim ***** válasza:
68%
Senki nem volt kiváncsi milyen kamut fogsz kitalálni. Minden értelmes ember megírta, hogy a felgyülemlett tartozásod ki kell fizetni és mindenki pontosan tudja, hogy a bank nem fogja elengedni a fennálló tartozásod. Majd gyere hazudni 2 hónap múlva is. Állíts be emlékeztetőt a telefondon, nehogy elfeljtsd. Én meg jövök röhögni.
2023. júl. 26. 16:10
 78/82 A kérdező kommentje:
Okés gyere csak, remélem akkor is pofára esel és tudom majd mondani, hogy kaptam még vissza pénzt abból, ami járt, aztán még nagyobb lesz a fejed, mint most. :)
2023. júl. 27. 03:59
 79/82 anonim ***** válasza:
51%
Miután eddig sem kaptál vissza, nyilván 🤣
2023. júl. 27. 08:51
 80/82 anonim ***** válasza:
65%
#78: aha, eddig is hihető voltál :))
2023. júl. 27. 09:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!