Bónusz Magyar Állampapírnak van valami buktatója?
Figyelt kérdés
Eddig betétben tartottam pár milliót, de ezen elgondolkodtam. Nem kell leszólni, nem értek a pénzügyekhez.
Jó döntés lenne? Évekig nem nyúlnék hozzá, 10 millió alatti összegről lenne szó.
2023. ápr. 25. 17:56
51/58 anonim válasza:
Napi 2%-ot, ugye?
Kiszámoltad már, hogy egy év alatt ez mennyire jön ki?
52/58 anonim válasza:
Veled ellentétben nekem nem kell kiszámolnom, elegendő csupán az egyenlegemre pillantanom.
53/58 anonim válasza:
Tudjuk, tudjuk, két karib bulikázás és yachtozás között, ugye? :D
54/58 anonim válasza:
Ezt a "napi 2% a nyereségem minimum", "álompapírozók hülyék" típusú kommentelőt tényleg jelenteni kellene, az összes kommentjét egyszerre.
55/58 anonim válasza:
Srácok, full felesleges ide járni trollkodni, keressetek valami értelmes tevékenységet és csináljátok azt!
56/58 A kérdező kommentje:
"Nyilván azért kell törvénnyel kényszeríteni a befektetési alapokat, hogy vegyék, mert ők is tuti üzletnek és kockázatmentesnek tartják, s önként veszik, mint a cukrot. Ja nem..."
Megvolt az első kamatfizetés, rendben, időben lezajlott. Teljesen meg vagyok elégedve, kevés a hozam viszonylag, de nincs is benne annyi kockázat, mint pl a kriptóban.
2024. ápr. 2. 11:50
57/58 anonim válasza:
Én is elégedett vagyok, benne voltam az elmúlt időszakban a kakaó-rakétában, no meg az arany kilövésben is. Így sikerült 350 évnyi állampapírhozamot realizálom három hónap alatt.
58/58 anonim válasza:
Nem értem hogy mi a gond az állampapírral, senki nem azért veszi hogy abból gazdagodjon meg. Az állampapír inkább egyfajta kiszámítható biztonsági tartalék, ami ad némi kompenzációt a pénz értékvesztésével szemben alacsony kockázat mellett. Nekem is vannak a portfóliómban részvények, ETF-ek, nemesfémek, vagy kripto az állampapír mellett. De ha pár hónap múlva kell pénz valamire, bizonytalan hogy a kockázatos eszközök mennyit fognak érni, az állampapírról meg tudom, így van mihez nyúlnom amíg a többinél kiülöm a mínuszt. Azt meg nem hiszem el senkinek, hogy mindig minden kockázatos befektetésével pluszban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!