Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bónusz Magyar Állampapírnak...

Bónusz Magyar Állampapírnak van valami buktatója?

Figyelt kérdés

Eddig betétben tartottam pár milliót, de ezen elgondolkodtam. Nem kell leszólni, nem értek a pénzügyekhez.

Jó döntés lenne? Évekig nem nyúlnék hozzá, 10 millió alatti összegről lenne szó.

2023. ápr. 25. 17:56
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
59%

Nem olyan jó szöveg ám ez az "álompapír" mint ahogy te azt hiszed. Tehát nem kell mindenhova odaírogatnod. Azt hiszed valami hudepoénosat találtál ki, pedig brutálfárasztó.

2023. ápr. 26. 22:12
 22/58 anonim ***** válasza:
21%
Tényleg nem jó szó. De mit csináljunk hogyha ez az igazság?
2023. ápr. 26. 23:32
 23/58 anonim ***** válasza:
52%
De még mindig nem mondtál jobbat, zsenitojás.
2023. ápr. 26. 23:44
 24/58 anonim ***** válasza:
21%

Én meg Péter, örvendek.

Nem mondtam jobbat, mert nincs szó, ami kifejezőbb lenne.

Aki kicsit gondolkodik, érti, hogy az álom/állampapír kizárólag azoknak jó, akik nem akarnak fejlődni, nem akarnak tanulni a pénzügyekről, a befektetésekről, de álmodoznak arról, hogy egyszer több pénzük lesz.

Így hát vesznek álompapírt, mert ez most trendi. Kölcsönadják az államnak a pénzüket, mert a csapból is az folyik, hogy ez most megéri. Közben lazán lefeleződik a megtakarításuk értéke.

Jó esetben kapnak tizenpár százalékot, miközben a boltban minden legalább duplájába, de sokminden háromszor-négyszer annyiba kerül, mint egy-másfél éve.

Szóval, a bolondnak is megéri. Jaaaaa, CSAK annak...

Sajnos, az a valódi gond, hogy egyetlen szavamat sem tudod cáfolni.

2023. ápr. 27. 00:51
 25/58 anonim ***** válasza:
19%
Arról nem akarsz mesélni, hogy miért nem vagy még milliárdos, Mr napi 2%?
2023. ápr. 27. 06:11
 26/58 anonim ***** válasza:
63%
Mert csak elméleti pénze van.
2023. ápr. 27. 07:06
 27/58 Hintalow ***** válasza:
63%

Hihetetlen, hogy mennyit dumál anèlkül hogy bármi konkrètat, vagy hasznosat mondana.

Ez is egy skill gondolom, de szerintem is monopoly pènz van a sztoriban 😁

2023. ápr. 27. 08:43
 28/58 anonim ***** válasza:
43%
Már párszor írtam neki, hogy ha csak 10m tőkéje lenne akkor 2 év alatt beelozhetne Csányit, de erre sosem mond semmit :D
2023. ápr. 27. 11:16
 29/58 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem és ismerősöm szerint is a PMÁP áttekinthetőbb, mint a BMÁP.

0% álompapírozó provokatív kommentjeit pedig szerintem jelenteni érdemes, mert vitagenerálás a célja és folyamatosan hazugságokat írogat.

2023. máj. 3. 10:53
 30/58 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes, egyetlen szavát sem tudod cáfolni, csak az ugatás megy.
2023. máj. 3. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!