Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bónusz Magyar Állampapírnak...

Bónusz Magyar Állampapírnak van valami buktatója?

Figyelt kérdés

Eddig betétben tartottam pár milliót, de ezen elgondolkodtam. Nem kell leszólni, nem értek a pénzügyekhez.

Jó döntés lenne? Évekig nem nyúlnék hozzá, 10 millió alatti összegről lenne szó.

2023. ápr. 25. 17:56
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
26%

"Érdekes, egyetlen szavát sem tudod cáfolni, csak az ugatás megy."

Ne váltogasd a felhasználóidat 0%-os karibis. Mindenhova egyidőben tudsz írni a váltott felhasználóneveddel...

Tarts szépen ingyenes tőzsdei tanácsadást és indítsd el az embereket a meggazdagodás útján, vállalj garanciát, fogd a kezüket...

Az gyümölcsözőbb lenne, mint a gyűlölködő vitakeltésed.

Peersze nem menne, mert csak légvárakat építesz.

2023. máj. 3. 11:08
 32/58 anonim ***** válasza:
28%
Ép ésszel messziről is látszik, hogy aki gyűlölködik, az te vagy. Akiről pedig írsz, csak száraz tényeket írt. Itt te vagy az, aki folyton sérti a szabályzatot. Tudom én, persze, az irigység nagy úr....
2023. máj. 3. 11:13
 33/58 anonim ***** válasza:
43%

Ma van az első alkalom, hogy a (hónapok óta) hazugság-gyártó, vitát provokáló karibi-felhasználó ellen szót emelek.

Régóta olvasgatom a kommenteket és elegem lett a provokatív, fölényeskedő, vitát provokáló, lenéző, arrogáns kommentjeiből.

Bár az a felhasználó is te vagy szóval mindegy.

Nem lehet cáfolni amiket ír (napi 2%, hatalmas jövedelem), neten mindenki azt ír amit akar.

Nem segítő szándékkal fordul az emberek felé, hanem mélységes lenézéssel, sajnálattal, maliciózus gúnnyal.

2023. máj. 3. 11:30
 34/58 anonim ***** válasza:
79%

Ez rágalmazás. Nincs helye ezen a portálon.

Otthon gyakorold, családi körben!

2023. máj. 3. 11:35
 35/58 anonim ***** válasza:
26%
Butaságot beszélsz, te rágalmazol az "álompapírozással" meg a gúnyos, pofátlan, a többi felhasználót irritáló, bicskanyitogató megjegyzéseiddel!
2023. máj. 3. 11:41
 36/58 anonim ***** válasza:
35%

Kommentjeid jelentendőek, provokatív vita-provokáló.

Hónapok óta ezt csinálod.

2023. máj. 3. 11:53
 37/58 anonim ***** válasza:
35%
ezek aztán a kreatív válaszok, dúsgazdagnak mondott tőzsdeügynök barátom.
2023. máj. 3. 12:01
 38/58 Hintalow ***** válasza:
62%

Immadom ezeket a threadeket 🤩

A sztárbefektető kis wannabe ladyboy igaz kincs 😅

Ugyanitt:

Mèg mindig èrdekel az állampapìrnál jobban hozó hasonló kondìciókkal jaró befektetès amibe belepakolhatnám a pènzecskèmet, mert a 15 èv banki palyafutassal a hatam mögött sem tudom kitalalni, hogy mi lehet 🙁

2023. máj. 3. 12:06
 39/58 anonim ***** válasza:
35%

Bőven elég, hisz 100%-os, cáfolhatatlan tényt tartalmaznak, tömören, lényegre törően.

Ki mondott neked olyat, hogy tőzsdeügynök vagyok? Téged valaki becsapott. Soha nem voltam tőzsdeügynök, s tervben sincs ilyesmi.

A dúsgazdagság pedig eléggé szubjektív.

2023. máj. 3. 12:07
 40/58 anonim ***** válasza:
43%
Idődet arra is fordíthatnád, hogy őszintén segíts másoknak, ha már ennyire propaganda-szerűen hangoztatod: neked mennyire bejöttek a befektetése és évente mennyit hoznak. Ehelyett másokat gúnyolsz, akik próbálnak boldogulni.
2023. máj. 3. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!