Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bónusz Magyar Állampapírnak...

Bónusz Magyar Állampapírnak van valami buktatója?

Figyelt kérdés

Eddig betétben tartottam pár milliót, de ezen elgondolkodtam. Nem kell leszólni, nem értek a pénzügyekhez.

Jó döntés lenne? Évekig nem nyúlnék hozzá, 10 millió alatti összegről lenne szó.

2023. ápr. 25. 17:56
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
28%
Arra fordítom, s te nullára pontozod, ahelyett, hogy a javadra fordítanád a tanításaimat.
2023. máj. 3. 13:11
 42/58 anonim ***** válasza:
26%

"Arra fordítom, s te nullára pontozod, ahelyett, hogy a javadra fordítanád a tanításaimat."

Ne nevettess...

Tanításaid nincsenek, csak az "álompapíron" való gúnyolódás megy és azokon az embereken akik azt veszik igénybe.

Fejezd be mások provokálását!

2023. máj. 3. 13:20
 43/58 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Végül egy nagyobb összeg PMÁP lett, a havonta befolyó kisebb (150-200e) összegekből pedig diszkont kincstárjegyeket veszek, jó játék. Nagyot nem nyerek rajta, de legalább, ha kicsit is, de termel a pénzem.

2023. máj. 3. 16:30
 44/58 anonim ***** válasza:
26%

Ha a kisebb összegeket is PMÁP-ba tennéd, azt nem szeretnéd? Például most, március 20-án jött ki a 2030J, az még nem halmozott fel sok kamatot.

Diszkontnál - ha jól tudom - vásárláskor a napi árfolyamnak elég nagy jelentősége van.

2023. máj. 3. 17:07
 45/58 anonim ***** válasza:
46%

Nyilván azért kell törvénnyel kényszeríteni a befektetési alapokat, hogy vegyék, mert ők is tuti üzletnek és kockázatmentesnek tartják, s önként veszik, mint a cukrot. Ja nem...

[link]

2023. máj. 4. 16:20
 46/58 A kérdező kommentje:

"Ja nem..."

Fejtsd ki kérlek bőven, hogy mi lehet akkor a buktató. Tényleg érdekelne, ezért hoztam létre ezt a kérdést.

2023. máj. 4. 17:20
 47/58 anonim ***** válasza:
35%
Erről talán a befektetési alapkezelőket kellene megkérdezned, hogy miért nem tartják jó üzletnek.
2023. máj. 4. 17:23
 48/58 anonim ***** válasza:
35%

Én biztos nem vennék, hisz én tudok sokkal jobbat. Mármint olyat, ami számomra sokkal jobb, hisz az én portfolióm hozama az állampapír hozamának sokszorosa. Mivel képes vagyok kezelni a kockázatot, az nem nagyobb, mint egy állampapír esetében. Ha neked az állampapír a legjobb választás, akkor azt kell venned. Én bottal sem piszkálnám.

Mindenki a saját életének a kovácsa. Mindenki azt csinál a pénzügyeivel ami neki jólesik. Ebből vannak a különbségek, ezért vannak egymás mellett a milliárdosok és a mélyszegények.

Mindenki gyereknek születik, talán ugyanabban a pillanatban, ugyanazon szülészeten, és az egyikből gyártulajdonos lesz, a másikból pedig ugyanabban a gyárban összeszerelő munkás. Vagy az sem, hanem csak egy közmunkás. Vagy hajléktalan.

Mindenki gyereknek születik, mégis az egyikből dollármilliárdos lesz, a másikból koldus.

Minden a hozzáálláson múlik.

2023. máj. 4. 17:36
 49/58 anonim ***** válasza:
35%
Negyvennyolcas troll, nyilván keversz valakivel, soha nem írtam két kérdéshez azonos választ. Nem is lehetne, hisz minden kérdés más és más, így a válaszoknak is másaknak kell lenniük.
2023. máj. 4. 17:46
 50/58 anonim ***** válasza:
43%

Most kezdődött a "érdekes, alapkezelők se tartják jónak" spam-elés, szinte egyidőben több befektetéssel kapcsolatos kérdéshez kezdted odaírkálni.

A troll nem én vagyok, spammer-király.

Kényszeresen-betegesen ismételgeted a saját "igazadat", persze másoknak nem mutatod meg a "meggazdagodás útját"...

2023. máj. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!