Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
651/849 anonim válasza:
Igen, én is durvának gondolom. Mert egyébként az, hogyha a DH-nál akad el, még valahogy meg is értem, hiszen ők a kifizetők, majd ők átrágják magukat dolgon, eldöntik. Na de hogy egy egyetem… akinek egyébként törvényi kötelezettsége adatot szolgáltatni… erre azért én megszabnék(ha egyáltalán nincs, de nem vagyok tisztában a vonatkozó törvénnyel) egy határidőt. Hiszen a FIR rendszer az nem csak a DH-ról szól, hanem az egy hivatalos rendszer ami elég sok állami szerv számára elérhető adatok kinyerése céljából. De ha ennyire naprakész, akkor nem sok haszna tud lenni.
652/849 anonim válasza:
Tegnap felhívtam a dh-t, és az ügyintéző csajszi azt mondta, hogy valószínűleg jövőhéten kapjuk az utalást és, hogy jövőhéten több napon fognak utalni, a karbantartás miatt, ami ugye ma ér véget hivatalosan. Engem sem zártak még le amúgy, remélem tényleg igaz amit az ügyintéző mondott.
ELTE
653/849 anonim válasza:
Én is eltés vagyok, nagyon remélem én is, hogy jövőhéten megkapjuk a pénzt. :)
654/849 anonim válasza:
Én is Elte-s vagyok és nekem DH-ban folyósíthatóvá vált a státusz.
655/849 anonim válasza:
A 652-es vagyok. Nekem is folyósíthatóvá váltott.
656/849 anonim válasza:
BGE-PSZK-sok, valakinek változott már a státusz folyósíthatóvá?
657/849 anonim válasza:
ELTE- mai napon folyósíthatóvá vált ☺️
658/849 A kérdező kommentje:
SZE?🥺✋🏼
2023. febr. 16. 08:24
659/849 anonim válasza:
656 - BGE-KKK, még mindig adategyeztetés, de FIR-be se látok semmit...
660/849 anonim válasza:
Sziasztok, Elte folyósítható lett màra. Jaj istenem, el sem hiszem, annyira boldog vagyok!!!! Alig vàrom, hogy megkaphassuk!!! :) :) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!