Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
681/849 A kérdező kommentje:
Zaklassuk mi is az SZE-t😂
2023. febr. 16. 14:31
682/849 anonim válasza:
Hàt de bakker, intézkedjenek màr. Ha az ő pénzük múlna rajta, akkor gondolom egyből fel lennének töltve az adatok, kiborító. :D
683/849 A kérdező kommentje:
Ohh hát hogyne, pedig holnap elvileg lesz utalás hát abba mi nem leszünk benne az fix…
2023. febr. 16. 14:38
684/849 anonim válasza:
Na, ez is érdekes, hogy összevissza beszélnek, kb mindenkinek màst mondanak. Volt, aki itt azt írta, hogy neki azt mondtàk, a héten màr nem lesz utalás, csak jövőhéten talàn... Akkor most melyik az igaz? :D
685/849 anonim válasza:
Most hívtam őket, nekem is mondták hogy holnap lehet számítani az utalásra. Úgy tűnik napról napra változik a helyzet.
686/849 anonim válasza:
Én is ma hívtam a Diákhitelt,nekem azt mondták,hogy nem valószínű,hogy holnap utalják a pénzt.
Inkább jövő hét szerdán
687/849 anonim válasza:
Nekem konkrétan ezt írták:
"Rendszerünk nyilvántartása szerint 2023.02.17-én ... Ft hitelösszeget folyósítunk az Ön által rögzített bankszámlaszámra."
688/849 anonim válasza:
Nekem ha tippelnem kell, a SZE-n szerintem jövő hét folyamán fognak felkerülni az adatok FIR-be. És utána hétre lehet ebből valami. De ne legyen igazam.
689/849 A kérdező kommentje:
SZE✋🏼
Most ne legyen igazad kérlek, felpöröghetnének a TO-sok
2023. febr. 16. 15:21
690/849 anonim válasza:
BGE, mily meglepő, még mindig adategyeztetés... Megint rákérdeztem, tolják le a felelősséget, ők állítólag 01.24-el lejelentettek mindenkit.
Az a baj, hogy éjszaka már hiába lesz folyósítható, a holnapi utalásról (már ha lesz) így is, úgy is le lehet mondani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!