Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
SZE✋🏻
Hát azért az szép lenne, ha itt is ez lenne. Én nem kaptam meg még a hallgatói jogviszony igazolást sem. Elgondolkodtató, hogy megkellene kérdezni, meddig akarnak még várni mielőtt felviszik az adatokat. Mert aztán lehet hogy itt is majd csak áprilisban, mikor már lassan vége a szorgalmi időszaknak.
Én ma azt kivételesen baromi gyorsan megkaptam meg is lepődtem. De csaknem április március lesz az baromi gáz lenne!!
SZE✋🏼
Sziasztok!
Beszeltem tegnapi nap soran ketszer is a DH kozponttal.
Mindket diszpecseruk azt az informaciot adta, hogy a (tervezetten 02.16-ig tarto) FIR karbantartas miatt erre a hetre 02.13-02.19 nincs kiirva tervezett utalas. Tegnap ugyan mar mukodott ismet a FIR (valoban volt par nap amikor frissitettek), igy a lekerdezesek ujra folyamatossa valtak, de a jovo hetre lesznek kiirva szerdara es pentekre az utalasok. Nagyon remeltem, hogy a heten mar megjon, de mindketten azt mondtak, hogy jovo szerda/pentek
SZE✋🏻
Mostmár megkaptam én is az előbb a jogviszony igazolást. Meglepett a sebesség. De a FIR se volna mostmár rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!