Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Hát érdekes dolog az, hogy az Eltén még a regisztrációs időszak is tart, szorgalmi időszak sincs, mégis vették a fáradtságot, és közöltek adatokat a FIRbe. Egyébként örülök nektek, mert ti már legalább látjátok a fényt.
De itt van a SZE… 2,5 hete lezárult a regisztrációs időszak, 2 hete szorgalmi időszak van, és képtelenek adatot tenni a FIRbe. Mire várnak? Mit csinálnak ezek?
Hát igen… DH-nak is írtam tegnap, hátha tudnak valamit mondani, de hát nyilván csak a szokásos szöveg… na de nem is rajtuk múlik jelenleg. A TO válaszát még mindig várom…
Tisztelt !
Amennyiben az Oktatási Hivatal adatközlése szerint aktív, beiratkozott jogviszonnyal rendelkezik, és továbbra is megfelel a folyósítási-, jogosultsági feltételeknek, abban az esetben a visszaigazolást követő 10 munkanapon belül történhet meg a folyósítás.
Tájékoztatjuk, hogy intézménye még nem töltötte fel a FIR-be aktív hallgatói jogviszonyát a tavaszi félévre vonatkozóan. A folyósítás a visszaigazolást követő 10 munkanapon belül automatikusan történik. Pontos dátum nem áll rendelkezésünkre.
Tisztelettel,
SZE✋🏻
Kaptam választ a TO-tól. Amit felesleges lenne bemásolnom, mivel konkrétan semmit nem tudtam meg. A TO annyit írt, hogy nem értik mire gondolok. 😂
SZE✋🏼
Most ugye csak viccelsz?😂akkor mi ne lepődjünk meg ha tényleg áprilisba jön meg a diákhitel de komolyan….
SZE TO meg a tárgyfelelősek maga a vicc…
Tavaly egy tárgyban nem volt benne tárgyfelvételkor a listába írtam a tárgyfelelősnek, hogy mi a szitu kóddal Neptun kóddal mindennel együtt meg egy fotót csatoltam amit gondoltam nem 5 MB-ként soha nem fog átmenni az e-mailbe picit lebutítottam mondom ott van minden infó csak nem a kép hiányzik neki, erre visszaír, hogy homályos a kép és egy teljesen másik tárgyat ír le, hogy azt keresem e én…mondom nem és elküldtem az 5 megás képet majd ezt írja vissza:
Ha egyből ezt a képet küldte volna...
Még én voltam a “hülye”….
SZE✋🏻
Elmagyaráztam a dolgot, és egy másik emailcímről, egy másik személy válaszolt, valószínűleg kerítettek valakit, aki értett hozzá. Ezt kaptam:
Tisztelt !
Egyéb technikai okok miatt még nem kerültek a hallgatói státuszok lejelentésre a Diákhitel Központ felé.
Kérem szíves türelmét,
Gondolom, itt a FIR leállást érti technikai okok alatt.
Elte-n szerintem annyi levelet kapott a TO hogy ennek a nyomására vitték fel az adatokat.
Pont ma írtak egy üzenetet neptunban, hogy csak QTeren hivatalos formában lehet keresni a TO-t, különben a túl sok levél miatt nem válaszolnak egyelőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!