Tartozás rendezés. Baj lehet hogy elütöttem a közleményt?
Figyelt kérdés
Behajtónál van több ügyem. Részletekben utalom minden hónapban az Intrumnak a pénzt. Az egyik részletnél a közleménynél elütöttem egy számot az ügy számból, pontosítva kimaradt egy szám. Ilyenkor mi történik? Megkapni biztosan megkapják, de betudják azonosítani hogy mért ment? Visszautalják? Jelezni kell esetleg telefonon nekik?ma 16:35
1/3 nb2019 válasza:
Az automata rendszer így nyilván nem fogja tudni kezelni, azért valószínűsítem kézzel megpróbálják egy visszautalás előtt.
Ha írsz nekik, az adatok (számlaszám, dátum, hibás közlemény) megadásával egy emailt, az biztosan nem hátrány, segítheti a folyamatot.
3/3 anonim válasza:
Mindenképp jelezd,de lehet név alapján is beazonosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!