Sikerül felvenni a munskáshitelt ,ha már fut egy hitelem ?
2 hónappal ezelőtt vettem fel 4 milliót személyi kölcsönt újításra kevésnek bizonyosul igy felvenném másik 4 milliót is .
10 év futamidős lenne mindket hitelem havi törlesztője 110k/ hónap
Szoval igazából gond nem lenne
32 éves koromra legkésőbb hitel mentes lennék és lenne egy fain felújított házam az azért szerintem nem rossz ilyen fiatalon elérni
Hivatalosan 360k
De attól többet szoktam kapni csak többit zsebbe feketén
A bank szempontjából a feketén adott pénzed nem számít, csak amit munkabérként kapsz, bejelentve. Ennek - azt hiszem - max. a fele terhelhető hitellel, több nem. Számít tehát, hogy a jövedelmedhez képest mennyi a törlesztő.
Egyes bankoknál gond lehet, hogy 2 hónapja vettél fel egy nagyobb összegű kölcsönt, nem szokták mindig szeretni, ha valaki ilyen gyorsan egymás után halmozza a hiteleket, de ez bankonként változó.
Menj be érdeklődni, az lesz a biztos válasz. Épp tegnap olvastam egy cikket, hogy a kérelmezők közel 40%-a nem jogosult a munkáshitelre, ilyen-olyan indokok miatt.
Egyébként a helyedben kétszer is meggondolnám a munkáshitelt, mert az igaz, hogy nagyon kedvező hogy kamatmentes a kölcsön, de baromi sok a buktatója és könnyen piaci hitellé válhat, ha menet közben nem teljesíted valamelyik feltételt - például elveszíted a munkádat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!