Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sikerül felvenni a munskáshite...

Sikerül felvenni a munskáshitelt ,ha már fut egy hitelem ?

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelőtt vettem fel 4 milliót személyi kölcsönt újításra kevésnek bizonyosul igy felvenném másik 4 milliót is .

10 év futamidős lenne mindket hitelem havi törlesztője 110k/ hónap

Szoval igazából gond nem lenne

32 éves koromra legkésőbb hitel mentes lennék és lenne egy fain felújított házam az azért szerintem nem rossz ilyen fiatalon elérni

ma 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi a havi jövedelmed?
ma 12:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Hivatalosan 360k

De attól többet szoktam kapni csak többit zsebbe feketén

ma 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:

A bank szempontjából a feketén adott pénzed nem számít, csak amit munkabérként kapsz, bejelentve. Ennek - azt hiszem - max. a fele terhelhető hitellel, több nem. Számít tehát, hogy a jövedelmedhez képest mennyi a törlesztő.

Egyes bankoknál gond lehet, hogy 2 hónapja vettél fel egy nagyobb összegű kölcsönt, nem szokták mindig szeretni, ha valaki ilyen gyorsan egymás után halmozza a hiteleket, de ez bankonként változó.

Menj be érdeklődni, az lesz a biztos válasz. Épp tegnap olvastam egy cikket, hogy a kérelmezők közel 40%-a nem jogosult a munkáshitelre, ilyen-olyan indokok miatt.

Egyébként a helyedben kétszer is meggondolnám a munkáshitelt, mert az igaz, hogy nagyon kedvező hogy kamatmentes a kölcsön, de baromi sok a buktatója és könnyen piaci hitellé válhat, ha menet közben nem teljesíted valamelyik feltételt - például elveszíted a munkádat.

ma 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!