Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
242/849 anonim válasza:
Sziasztok, van itt eltés? Tényleg igaz, hogy csak februàr végén vagyàrciusban utalnak az eltéseknek, mert februàr 19ig tart a bejelentkezési időszak?! Addig éhen halunk :( :( :(
243/849 anonim válasza:
Frissult 02.04rol 02.07re a lekerdezes datuma es meg mindig adategyeztetes…:(
244/849 anonim válasza:
244, nálam is ugyanez a helyzet, úgyhogy nem is várom holnap a pénzt..
245/849 anonim válasza:
Ha valaki hivja oket es megtud vmit irjon mar legyszi! Enis irok ha valaszolnak az emailre🥹
246/849 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Eddig mindig az elsők között voltam. Most meg....
Lehet nekem van üldözési mániám de ha benne vagyunk a FIRben ők mindennap lekérdezik akkor hazudnak.
Minden évben megnéztem a firt ott voltam ők meg utaltak.
247/849 anonim válasza:
Nekem most a képzésire azt írták, hogy feb vège március eleje ami oke ez mindig így megy.
Most kérdeztem a sima egyesre; kicsit flegmább csávó válaszolgat; tavaly volt olyan aki meg is írta a napot :D
249/849 anonim válasza:
Most nézem a DHt ez már tényleg nevetséges.
Nekem az adategyeztetés szeptemberben megtörtént 5-én 2 alkalommal.
Februárban 2-án.
Most meg már 7. van.
Lassan kell fizetni a DH+...
Eddig mindig ebből fizetem ...
250/849 anonim válasza:
Enis ebbol akarom, aterzem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!