Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Am utolsó;
Egy konstruktív vitát akartam,hogy ki mit csinál. Nem pénztárcában turkálást.
Sajnos a mai helyzetben a diákhitel törlesztője,kamatozása "egy tollvonás".
Azt meg le se reagálom, hogy szerinted a mai fiatalok többsége itthon képzeli el a jövőjét..
De akkor kérünk befektetési tanácsot, oszd meg velünk, hogy mivel járunk jól, hogy hónap végén ne azon gondolkodjunk, hogy a kollégiumot fizessük ki vagy ételt vegyünk magunkat.
Én úgy gondolom, hogy nem itt képzeli el. Szerintem valamit félre értettél…
Már ne nyalizz.
Lapozz, ahogy én tettem. :)
228-cas vagyok. Köszönöm a gratulàciót :)
Én azt tudom még elmondani, hogy sokunknak hatalmas segítség a diàkhitel. Igen, ez is egy hitel, amit vissza kell kamatokkal fizetni, de azt gondolom, hogy ésszerűen hasznàlva ez nem jelenthet nagy gondot.
Én is mikor először felvettem, nem tudtam volna mire menni nélküle, nem szórakozàsra kellett, hanem albérletre meg ennivalóra. Akkor is mindig nagyon vàrtam, hogy megkaphassam, mert hiàba diàkmunkàztam mellette, sajnos nagyon kevés pénzt fizettek.
Én azt is értem, ha valaki befektetésnek szànja, ha x év alatt több pénzt hoz a befektetési kamat, mint a hitelkamat. Bàr őszintén ha lenne mit befektetnem, vagy be akarnék fektetni, nem valószínű, hogy azt egy hitelből oldanàm meg. Elég merész és furcsa elgondolàs. Mindenestre sok sikert. :)
Egekura.
Chill
Peace
Imadkozzunk kozosen hogy jojjon meg Szerdaig😅😅😅
Ha megjött a pénz tartunk egy nagy online bulit?
#nemtudommiteszemamígnemjönadiákhitel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!