A már megkötött Képzési Hitel folyósítása is szünetel?
Még a nyáron vettem fel, de egy összegben a félévre, ugye most jön majd a második félév januártól, akkor kellene jönnie a következōnek, csak már havonta. Ez is szünetel, vagy várható az utalás januárban?
Az ügyfélszolgálaton mindenki mást mond és kicsit már elegem van, szóval azért kérdezem meg itt is.
Van, aki kapja azóta is az utalást, amióta az igénylés szünetel?
24-es, nem a januárit kaptad meg múlt héten? Mert nekem S januári múlt hét csütörtökön jött meg. Közleménybe oda is van írva, hogy januári.
Amúgy akkor senkinek nem jött meg a februári? De jó, hogy elvileg minden hónap 15-e az utalási határidő amúgy...
A szerződésben rájuk eső részeket valahogy mindig leszarjak érdekes...
Meg mindig a 25-os vagyok
Remélem nem kell ezt minden hónapban eljátszani, nem jó kedvembol vettem fel nyilván...:D
Amúgy én egy kisebb egyetemi Diakhitelt meg torlesztek és nevetséges, hogy 5 nap alatt egy bankkártyas befizetéses törlesztést nem tudnak elkönyvelni 2022-ben...
Kb. rögtön kéne vagy max aznap
Nem a januári hanem a februári
én még ősszel kaptam meg egyösszegben a januárival egyutt.
A februárit multhéten, csak ugye most már havi bontásban kapom par honapig amig tart a képzés
Ezek szerint összevissza van az utalás meg a torlesztok elszámolása is... :D
Mondom, most 5 napja függőben van a februári törlesztőm befizetése, máskor meg pikkpakk elszámoltak 2 nap alatt.
Ha a hétvégét kiveszem, akkor is ez már a 4. munkanap csütörtök óta. Nem tudom mi van. Szerintem most ettől függ a februári részlet, hogy azt a szaros torlesztot mikor könyvelik el, addig hátralékot mutat... :D
Remélem azért a héten megjön
Kérdező, ez a statuszod dolog nálam mrg több ismerősömnel is hasonló. Folyósítható statusz, de nem történt TO egyeztetés
Érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!