Megigényeltem a Képzési Hitel 1-et és 2-öt. Október 15-én,már meg volt a szerződés róluk. Esetleg most November 15-én esedékes lehet a folyosítás?
Elvileg igen, attól a tanulói jogviszony visszaigazolásra került-e:
" A Diákhitel Központ a KH1 összegét első alkalommal a jogosultsági feltételek igazolását és a Hitelfelvevő tanulói, illetve felnőttképzési jogviszonya fennállásának SZIR/FAR rendszerek adatszolgáltatása alapján történő igazolását követő 30 napon belül a Hitelfelvevő által megjelölt,
Magyarországon székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező hitelintézetnél vezetett bankszámlára utalja forintban. A folyósításra ezt követően - ha a SZIR/FAR rendszerek a tanulói, illetve felnőttképzési jogviszony változatlan fennállását igazolja, és a folyósítás a 45.1. pontban foglaltak alapján nem kerül felfüggesztésre - a tárgyhónap 15. napjáig kerül sor."
szerintem igen
te milyen képzésre jársz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!