Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ismerősöm miért nem kaphat...

Ismerősöm miért nem kaphat babaváró hitelt?

Figyelt kérdés
Azt mondták hogy nem kaphat mert minimálbérre van bejelentve. Van egy kisbabájuk, de még akarnak. Miért nem kaphatnak babaváró hitelt?

2021. aug. 9. 10:50
 41/100 anonim válasza:
93%
Tőled kellene megvonni az internetet...
2021. aug. 9. 14:19
 42/100 anonim ***** válasza:
95%
40. Akkor az ismerősödtől is több adót kellene vonni és akkor pláne nem kapna hitelt, sőt ennyi éhes száj éhen is halna. 🤦🏻‍♀️
2021. aug. 9. 14:36
 43/100 anonim ***** válasza:
93%
Na már megint egy troll...
2021. aug. 9. 14:38
 44/100 anonim válasza:
92%

Hát én nem igazán szoktam ilyen kérdésre válaszolni de ez csúcs.

Egy minimálbérből akarnak felvenni hitelt?Ez vicc.

A minimálbér összege 111321.-

Az kevés összeg.

Még akkor is ha az asszonyka kap támogatást.

Legalább is szerintem.

2021. aug. 9. 14:39
 45/100 anonim ***** válasza:
94%

De ha több adót von akkor az ismerős apától is von… megint ott vannak hogy sehol.

A családtámogatás pedig Magyarországon pl. Szlovákiához képest eléggé csúcsra van járatva. Nem tudom mit akarsz még?! 😂😁

2021. aug. 9. 14:54
 46/100 anonim ***** válasza:
89%
Persze kérdező a gyerekek a jövő, de nem a tieid. A putrisok kitermelik a putrisokat, akik semmit nem tesznek a közösbe majd csak kivesznek mint a szüleik. A normális emberek gyerekei meg támogatva vannak lásd babaváró. Aki nem üti meg a szintet, hogy feltudja venni, azon meg nincs mit tákogatni. Pont.
2021. aug. 9. 15:02
 47/100 A kérdező kommentje:

Hányszor mondjam hogy a hitel az nem támogatás! A támogatásokra meg ugyanúgy jogosultak. Most meg úgy néz ki hogy felveszik a csok-ot

Hát 😂😂😂

2021. aug. 9. 15:25
 48/100 A kérdező kommentje:

Egyébként is a dolgozó embereket kihasználják a kormány egy vagyon adót vonnak és nincsenek megbecsülve, sokan a nyugdíjat sem élik meg.

Na mindjárt jönnek hogy neeem, de bizony DE. 😂👊😉

2021. aug. 9. 15:27
 49/100 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon dolgos emberek lehetnek, ha a feleség otthon marad úgy, hogy minimálbérből élnek.

Egyébként pont az ilyen emberek használják ki más dolgozó embereket, hiszen a valóban dolgozó, adó fizető emberek pénzéből van a támogatás amit kapnak…

Képzeld én is otthon szerettem volna maradni a gyerekekkel, de ezért én és a férjem közösen megdolgoztunk és nem is vállaltunk gyereket hamarabb.

2021. aug. 9. 15:33
 50/100 anonim ***** válasza:
94%

Most akkor döntsd már el, hogy a dolgozókat kihasználják és túl sok adót vonnak, vagy még adót kéne tőlük vonni, hogy azt a gyerekeseknek adják. Egyik szavaddal ütöd a másikat.

És valóban az alanyi jogú támogatásra jogosultak, de az nem akkora, mint egy babaváró, amit ugye nem adnak meg nekik. Családi pótlék, anyukának gyes, hát erre aztán lehet vállalni babákat. Hajrá.

2021. aug. 9. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!