Milyen fizetés mellett kaptátok meg a babavárót?
Figyelt kérdés
A párom nettó 145 ezret kap kézhez. Én 120 ezret. Nincs semmilyen hitelünk vagy tartozásunk. 10 milliót szeretnénk felvenni.
Szerintetek így megkapjuk?
2021. jún. 11. 11:14
1/38 anonim válasza:
Én 146300 a párom 220.000 mi megkaptuk.. de nekünk azt mondták ha egyikünknek nem lenne a 150.000 akkor nem kapnánk meg.
2/38 anonim válasza:
A férjem nettó 750.000 forintot keresett, az enyémet így bele sem vettük. Szerintem nem fogják megadni a 10 milliót ennyire.
3/38 anonim válasza:
Ne haragudj nem bantasbol de ennyibol megtudtok elni ketten? A ferjednek legalabb tobbet kene keresnie, menjen el villanyszerelonek vagy ilyesmi hasonlo munkakorbe ezek most nagyon mennek. Szerintem ez ket embernek is keves nemhogy haromnak.
4/38 anonim válasza:
Mindkettőnknek 190 nettója van, plusz 70 e a hitel. Amennyire látom a vállalkozóknak pl nehezebb. Mi mindketten közalkalmazottak vagyunk, az ügyintéző azt mondta mi vagyunk a legjobb helyzetben.
5/38 anonim válasza:
4-es vagyok, közben láttam a 3-as válaszolót és a fejem fogom, szerinted az csak úgy van, hogy az ember bumm elmegy villanyszerelőnek? Amúgy az se mindegy az ember hol keres ennyit, Bp-en nagyon kevés, vidéken simán meg lehet ennyiből élni, mi minden évben nyaraltunk is külföldön ennyi pénzből, most is csak a picike és a Covid tart vissza.
6/38 A kérdező kommentje:
Összesen nagyjából 400ezer a bevételünk. A párom villanyszerelő, 220at kap, hivatalosan 145öt. Emellett motorokat vállal szerelni én pedig énekelni járok rendezvényekre. Csak ugye az állandó, hivatalos rész az a 145 és a 120. :/
2021. jún. 11. 11:41
7/38 anonim válasza:
Ki kell tanulni a szakmat termeszetesen de azert csak legyen egy ferfiban akaras hogy feljebb lepjen a csalad eleteben... minoseg szempontjabol... orokke ennyit nem kereshet, az en fizum netto 200al tobb mint a ferjee, es nincs diplomam se kulonosebb vegzettsegem. Nem azt mondom hogy sittysutty most a babavaro miatt csinalja meg de nemar hogy 145e ftot vigyen haza a csaladfo :/ oke van az ember eleteben ilyen idoszak tudom nekem is volt igy de ne allitsuk be normalisnak.
8/38 anonim válasza:
6 igy mindjart mas, es ertheto. Probaljatok meg hatha megkapjatok. Tobb ismeros is ezert nem vette fel a babavarot mint ti de megoldottak valahogy persze jobb lenne ertheto.
9/38 anonim válasza:
Fèrjem 280 volt akkor
Amúgy többet keres
Az én gyedemet és tàppénzemet bele sem vették
Csont nélkül àtment
(Otp)
10/38 anonim válasza:
Bocsánat az off-ért előre is!
Akkor 2 minimálbérből (111321.-) élő pár meg se kapná a babavárót? Mondjuk nekünk nem kellene 10 millió.Köszönöm előre is a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!