Milyen fizetés mellett kaptátok meg a babavárót?
Figyelt kérdés
A párom nettó 145 ezret kap kézhez. Én 120 ezret. Nincs semmilyen hitelünk vagy tartozásunk. 10 milliót szeretnénk felvenni.
Szerintetek így megkapjuk?
2021. jún. 11. 11:14
31/38 anonim válasza:
Nálunk a panel is 8 milliónál kezdődik.
32/38 anonim válasza:
Nálunk a panel is 14milliónál kezdődik és az másfélszobás, a 2+1 az meg 20fölött van,albérlet arak az egekben,tehát nehogy már a tulajnak fizessek,ha tudok sajátot venni.
33/38 anonim válasza:
2. vagyok. Szép magyar szokás szerint lepontoznak, mert nem minimálbérből élünk. Mindenesetre Kérdező, nekünk sem volt ennyi a bevételük huszonévesen (most én 40, a férjem 36 éves), de akkor eszünkbe sem volt házat venni, hanem 60 nm-es lakásban éltünk. Amikor már nagyon jól ment (3 éve), akkor vettük meg a házunkat.
34/38 A kérdező kommentje:
#33 Így csak a főbérlőnek adjuk a megkeresett pénzt, miközben fizethetnénk a saját házunkat is. Szeretnénk pár év múlva gyereket is, semmiképp se szeretnék panelba szülni. De ez már csak egyéni preferencia kérdése. Én csak konkrét fizetésekre voltam kíváncsi, hogy ki mennyire kapott hitelt. :)
2021. jún. 11. 14:07
35/38 A kérdező kommentje:
#21 A 180 nettó közös volt, vagy csak a férj fizetése?
2021. jún. 11. 14:08
36/38 anonim válasza:
Az én férjem 300at keresett akkor, én akkor végeztem az egyetemen, Budapest banknál megadták.
37/38 anonim válasza:
Én 150.000-et kaptam kézhez a párom pedig 350.000-et.
A kiadások is számítottak tehát maradt akkoriban egy hónapban tisztán 250.000.
38/38 anonim válasza:
Megyeszékhelyen panel sincs 20millió alatt, 40 km körzetben családi ház 35 milliónál kezdődik. (nem putri, de nem is a fullos házak...) 10 millió hitellel kb semmire nem lehet menni, csak eladósítani magatokat. Ezek a fizetések meg viccek. Nettó fél millió felett keresek és még így sem mernék hitelt felvenni, inkább spórolunk; pedig kettönknek együtt megvan a milla bevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!