Ismerősöm miért nem kaphat babaváró hitelt?
"majd kapják a támogatásokat.
Mi a probléma?"
Nekem csak annyi, hogy az én meg a többi rendesen dolgozó ember adójából kapják.
Miért van az, hogy többet kereső réteg képes elsősorban a saját bevételéből gazdálkodni, inkább kevesebb gyereket vállalva, a nincstelen meg szül ötöt a semmire?
Támogatásból sem jut ám mindenre, csak szólok.
Nem a támogatásokról van szó, hanem a hitelről szól a kérdésem.
Te vagy az érintett akinek kellene a hitel ugye?
Kérdező semmilyen hitelt nem ad a bank ha nem vagy hitelképes, a babaváró sem kivétel ezalól. Nem tudom mi bonyolult van ezen.
Azért nem kap hitelt, mert a hitel nem adomány és ha a bank úgy ítéli meg, hogy nem fogják tudni törleszteni, akkor nem adnak.
De mire kell egyáltalán a hitel? Ahhoz, hogy etessék és öltöztessék a gyereket? Mert emellett a fizetés mellett a már meglévő gyereket sem lehet tisztességesen felnevelni. Nem hogy még 2 másikat vállalni..
Ezen kellene elsősorban elgondolkozni.
Nem hitelképes.
Nem éri meg a banknak adni mert úgyse tudja majd vissza fizetni.
Ne is adjon! Az ilyen ne szaporodjon a semmire... állami tamogatásokra várva.
A hitel nem jár, az adható, ha megfelel valaki a hitelt nyújtó feltételeinek. Az, hogy babaváró, az egy része a dolognak, azon kívül van más is.
Ők nyilvánvalóan nem felelnek meg, mert nincs elég bevételük, amiből tudnák fizetni a törlesztőrészleteket. Az állam által nyújtott támogatásból még nem lehet felnevelni egy gyereket, nem a semmire kellene szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!