Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ismerősöm miért nem kaphat...

Ismerősöm miért nem kaphat babaváró hitelt?

Figyelt kérdés
Azt mondták hogy nem kaphat mert minimálbérre van bejelentve. Van egy kisbabájuk, de még akarnak. Miért nem kaphatnak babaváró hitelt?

2021. aug. 9. 10:50
 21/100 anonim ***** válasza:
85%
Istenem,mennyi ilyen észlény van. Bankosként mondom (persze az ügyfelek se értik): a babaváró egy hitel,nem támogatás és nem is jár mindenkinek aki szül egy csomó gyereket. Nem felelnek meg a feltételeknek,nem kapnak, ennyi. Amúgy meg azért vállalnak 3 gyereket hogy kapjanak támogatást? Tipikus kissebbségi gondolkodás. Az vállaljon gyereket aki el tudja tartani meg fel tudja nevelni támogatás nélkül is
2021. aug. 9. 12:20
 22/100 anonim ***** válasza:
95%

Amiért más hitelt sem kapnànak: nem tudnák fizetni.

Mi ebben a bonyolult? Az meg hogy mit "mondtak" nekik egy dolog, bár kétlem hogy így volt.

2021. aug. 9. 12:25
 23/100 anonim ***** válasza:
91%

"Még fognak kapni támogatásokat az államtól, a kisbabákra."

Ha nem tudok magamtól adni enni a gyerekemnek, akkor nem szülök a semmire, hogy "majd az állam ad"... Ostoba.

2021. aug. 9. 12:26
 24/100 A kérdező kommentje:

Mi ez a sok rosszindulatú komment? A férj dolgozik rendesen, a feleség pedig otthon van a kisbabával és majd kapják a támogatásokat.

Mi a probléma?

2021. aug. 9. 12:30
 25/100 anonim ***** válasza:
94%

Jesszus.. én nem vagyok az ítélkezés híve, nem tudom, hogy ez a sztori igaz e, de ha az akkor nagyon nagyon szomorú.

A gyerek az nem egy játékbaba amivel elszórakozunk, hanem nyilván rengeteg felelősséggel jár. A felelősségvállalás pedig ott kezdődik, hogy el tudom tartani, tisztességesen tudom etetni, öltöztetni, taníttatni saját anyagi forrásokból. Ez a minimum. Lehet felvenni hitelt ilyen olyan dolgokra, de a minimumot a szülő legyen már képes biztosítani.

Ezeknek a minimum feltételeknek szerintem teljesülnie kellene, már azelőtt, hogy megszületik a gyerek..

2021. aug. 9. 12:31
 26/100 anonim ***** válasza:
94%
🤦‍♀️A butaság határtalan.
2021. aug. 9. 12:32
 27/100 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a kérdező trollkodik, polgárpukkasztás a célja. Másra már nem tudok gondolni.
2021. aug. 9. 12:34
 28/100 anonim ***** válasza:
91%
Miért kell ilyen butának lenni? Ez nem jár alanyi jogon mindenkinek, aki gyereket vállal. Szép is lenne.
2021. aug. 9. 12:34
 29/100 anonim ***** válasza:
90%

"majd kapják a támogatásokat.

Mi a probléma?"

Csak annyi, hogy ezek szerint mégsem kapják.

2021. aug. 9. 12:41
 30/100 anonim ***** válasza:
79%

Még fognak kapni támogatásokat az államtól, a kisbabákra.

Meddig??? Míg Orbánt le nem váltják? Utána mi lesz?

2021. aug. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!