Ismerősöm miért nem kaphat babaváró hitelt?
Amiért más hitelt sem kapnànak: nem tudnák fizetni.
Mi ebben a bonyolult? Az meg hogy mit "mondtak" nekik egy dolog, bár kétlem hogy így volt.
"Még fognak kapni támogatásokat az államtól, a kisbabákra."
Ha nem tudok magamtól adni enni a gyerekemnek, akkor nem szülök a semmire, hogy "majd az állam ad"... Ostoba.
Mi ez a sok rosszindulatú komment? A férj dolgozik rendesen, a feleség pedig otthon van a kisbabával és majd kapják a támogatásokat.
Mi a probléma?
Jesszus.. én nem vagyok az ítélkezés híve, nem tudom, hogy ez a sztori igaz e, de ha az akkor nagyon nagyon szomorú.
A gyerek az nem egy játékbaba amivel elszórakozunk, hanem nyilván rengeteg felelősséggel jár. A felelősségvállalás pedig ott kezdődik, hogy el tudom tartani, tisztességesen tudom etetni, öltöztetni, taníttatni saját anyagi forrásokból. Ez a minimum. Lehet felvenni hitelt ilyen olyan dolgokra, de a minimumot a szülő legyen már képes biztosítani.
Ezeknek a minimum feltételeknek szerintem teljesülnie kellene, már azelőtt, hogy megszületik a gyerek..
"majd kapják a támogatásokat.
Mi a probléma?"
Csak annyi, hogy ezek szerint mégsem kapják.
Még fognak kapni támogatásokat az államtól, a kisbabákra.
Meddig??? Míg Orbánt le nem váltják? Utána mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!