Melyik bank adja meg a legkönnyebben a babaváró hitelt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 09:30
1/9 anonim válasza:
Egyik sem ad úgy könnyen...
Meg kell felelni a feltételeknek.
Valahol ebben lazák, valahol abban... ez nagyon sokmindentől függ
2/9 anonim válasza:
Ha nem igazán feleltek meg a követelményeknek, egyik se adja meg könnyen, ha viszont igen, akkor kb bármelyikkel elég egyszerű.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Meg felelunk,csak pl.a cib nem veszi figyelembe a gyedemet,az erste igen..nem akarok sok kört futni,ezért kérdeztem.
2021. jún. 17. 10:16
4/9 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy az Sberbank. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. jún. 17. 11:22
6/9 anonim válasza:
Sberbank a gyedemet nem nézte, sem a családit (max gyedet kapok).
Férjem netto 400at hoz haza havonta. Így ajánlott a bank 4.8milliót... cib ezekkel pl el is utasított minket.
Ersténél jartunk szerencsével.
De pl barátnőmék kb ugyan ezekkel a paraméterekkel az ersténél el lettek utasitva, ők az otp-nél kapták meg.
Ja és hitel meg semmi nincs ami hátráhtató lenne...
7/9 A kérdező kommentje:
Nem értem akkor hogy valakit elutasítanak,valakit nem.A gyedet melyik bank nézi?
2021. jún. 17. 13:02
8/9 anonim válasza:
Budapest bank nálunk beleszámolta a gyedet is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jún. 17. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!