Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kit mennyi fizetéssel utasítot...

Kit mennyi fizetéssel utasítottak el Babaváró esetén?

Figyelt kérdés

Mennyi volt az össz fizetés?

Mennyi volt az egyéb hitel?

Mennyit igényeltetek?

Pl.

Nő 150 táppénz

Férfi 230 nettó

Meglévő hitel 30/hó

Elutasítottak

Ilyesmi válaszok érdekelnének.

2021. jún. 6. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem számolták bele ( gyed+tp)

Ffi 240 netto

Hitelmentesen

Simán átment

Utána pedig még 20e / hó áruhitel is.

2021. jún. 6. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Férjem fizuja nem számított, mert csak 4 órára volt bejelentve.

Nekem volt 320 bruttó, de vállalkozó ként szigorúbb elbírálás alá estem, és nézték az előző évek fizuját (ami valamivel kevesebb volt) és még egy csomó más dolgot. Minden bank talált valamit amibe bele tudott kötni. 4 bank utasított el. A többi szóba sem állt velünk.

10 milliót igényeltünk.

Hitelünk nincs.

2021. jún. 6. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Én gyeden vagyok (120/hó+ 1gyerekre a családi) ezt nem nézték.

Férjem vállalkozó, neki 1 évet kellett leigazolnia.

Az előző évet nézték, ott 4.8millió volt a bevétele. (Ez ha elosztjuk 12hónapra, kerek 400ezer havonta)

Hitelünk nincs

A cib elutasított minket.

Sberbank 3.8milliót ajánlott

Végül az ersténél kaptunk 9.3milliót

2021. jún. 6. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

En olyat meg nem hallottam, hogy két bejelentett, munka törvénykönyve szerinti alkalmazotti státuszban levot elutasítottak.

Itt a kommentek is azt írják inkább a vállalkozókkal szigorúbbak.

2021. jún. 6. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekünk egyetlen 400 ezres fizetésre simán adtak babavárót (max összeg) 10 millia építési hitelt, meg még eredetileg is volt egy hitelünk 46 ezres törlesztővel. Csont nélkül átment.

Nem csak az számít, hogy mennyi a bevétel, sok mást is néznek, pl. hogy honnan jön az a bevétel és mióta. A férjem munkáltatója gyakorlatilag az állam és 21 éve van ugyanott. Ez pl. jóval kisebb kockázat, mintha valami kis cégtől jönne a 400 ezer forint fizetése, ahol, most hasamra ütök, másfél éve dolgozik. Hiába csak visszamenőleg 3-6 hónapot kérnek, azt is kérik, hogy összességében mióta vagy ott, ahol és nem véletlen.

2021. jún. 8. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Ferjem fizuja 250 netto es nekem is gyedem volt meg a csp, amikor beadtuk. Visszautasitottak. A gyedet tappenzt nem veszik figyelembe minden banknal.
2021. jún. 9. 06:35
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Minket a cibnél elutasítottak,mert a férjem fizuja kevésnek bizonyult a neglévő hitelek miatt.Hétfőn az erste bankhoz megyünk,ott figyelembe veszik az én 170 ezres gyedemet és a családit is!
2021. jún. 9. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Hetes, nalunk az erste is visszautasitotta nullaval a gyedem tavaly oktoberben. Az otp akkor 6M ftot ajanlott amit nem fogadtunk el. Nekem csak diakhitelem van amugy a ferjemnek meg semmi. Lehet az is szamit, hogy en akkor nem vtam terhes. Mi most ősz környékén szeretnenk "csak" babat igy most hogy mar van bérem is (mert visszamentem dolgozni) de még nem vagyok tappenzen mert ugye meg nem vagyok terhes tovabbra sem, beadjuk a heten. Hat kivancai leszek. Mi a takarekhoz akarjuk beadni. A ferjem amugy 3 eve van ennel a cegnel ugy, hogy egy evig nem ott volt elotte es azelott meg 2 evet ott volt, bar ezt nem latjak sztem. En a sajat helyemen 8eve vagyok.
2021. jún. 9. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Ismerőseimnek megadták az erténél,úgy hogy a nő dolgozott 206 ezret keresett.A férje meg nem volt bejelentve.Hiteluk is volt,amit kiváltottak.+a családi.10 milliot meg kapták.Érdekesek akkor a bankok.Még én sem vagyok terhes,most probálkozunk.Ilyenkor nem 45 - 50 ezerrel számolják a törlesztőt,hanem 85 ezerrel.Mert ha nem jön össze a baba 5 éven belünk,ennyi lesz a törlesztő.És ha így is tudod fizetni akkor a 45 ezret is tudod.
2021. jún. 9. 07:34
 10/11 anonim válasza:

Sziasztok!

Jelenleg csak én dolgozok, a feleségem egy éve munka nélkül van, ahova felvették is volt 4 hónapot, ott sem jelentették be.

Én netto 280-at keresek, nincs semmi hitelünk. Én 35 vagyok, párom 40.

Így megkaphatjuk szerintetek?

még mielőtt kezditek a morgást, hogy menjen gyárba, az felejtős, itt az sincs a közelben)

2021. jún. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!