Kit mennyi fizetéssel utasítottak el Babaváró esetén?
Mennyi volt az össz fizetés?
Mennyi volt az egyéb hitel?
Mennyit igényeltetek?
Pl.
Nő 150 táppénz
Férfi 230 nettó
Meglévő hitel 30/hó
Elutasítottak
Ilyesmi válaszok érdekelnének.
Nő
Nem számolták bele ( gyed+tp)
Ffi 240 netto
Hitelmentesen
Simán átment
Utána pedig még 20e / hó áruhitel is.
Férjem fizuja nem számított, mert csak 4 órára volt bejelentve.
Nekem volt 320 bruttó, de vállalkozó ként szigorúbb elbírálás alá estem, és nézték az előző évek fizuját (ami valamivel kevesebb volt) és még egy csomó más dolgot. Minden bank talált valamit amibe bele tudott kötni. 4 bank utasított el. A többi szóba sem állt velünk.
10 milliót igényeltünk.
Hitelünk nincs.
Én gyeden vagyok (120/hó+ 1gyerekre a családi) ezt nem nézték.
Férjem vállalkozó, neki 1 évet kellett leigazolnia.
Az előző évet nézték, ott 4.8millió volt a bevétele. (Ez ha elosztjuk 12hónapra, kerek 400ezer havonta)
Hitelünk nincs
A cib elutasított minket.
Sberbank 3.8milliót ajánlott
Végül az ersténél kaptunk 9.3milliót
En olyat meg nem hallottam, hogy két bejelentett, munka törvénykönyve szerinti alkalmazotti státuszban levot elutasítottak.
Itt a kommentek is azt írják inkább a vállalkozókkal szigorúbbak.
Nekünk egyetlen 400 ezres fizetésre simán adtak babavárót (max összeg) 10 millia építési hitelt, meg még eredetileg is volt egy hitelünk 46 ezres törlesztővel. Csont nélkül átment.
Nem csak az számít, hogy mennyi a bevétel, sok mást is néznek, pl. hogy honnan jön az a bevétel és mióta. A férjem munkáltatója gyakorlatilag az állam és 21 éve van ugyanott. Ez pl. jóval kisebb kockázat, mintha valami kis cégtől jönne a 400 ezer forint fizetése, ahol, most hasamra ütök, másfél éve dolgozik. Hiába csak visszamenőleg 3-6 hónapot kérnek, azt is kérik, hogy összességében mióta vagy ott, ahol és nem véletlen.
Sziasztok!
Jelenleg csak én dolgozok, a feleségem egy éve munka nélkül van, ahova felvették is volt 4 hónapot, ott sem jelentették be.
Én netto 280-at keresek, nincs semmi hitelünk. Én 35 vagyok, párom 40.
Így megkaphatjuk szerintetek?
még mielőtt kezditek a morgást, hogy menjen gyárba, az felejtős, itt az sincs a közelben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!