Kedves Szülők! Érdeklődni szeretnénk, kérte-e már valaki 3 éves gyerekének az óvodai évhalasztást, mióta a Kormányhivatalhoz kell benyújtani? Ha igen, van olyan, akit nem utasítottak el?
Számunkra érthetetlen és felfoghatatlan, hogy külön magyarázatra van szükség ahhoz, hogy a szülő miért is szeretné, hogy még egy évet otthonmaradhasson a gyermeke! A hivatalnak nem volt elég ok, hogy: tejfehérje-allergiás, étkezési zavara van, (tartós beteg) költözés előtt állunk és még pelenkás!
Akinek van tapasztalata, kérjük, ossza meg velünk! Köszönjük!
wow! Így megnehezítették?
Próbáltatok esetleg háziorvosi, neurológusi papírt csatolni? Korai fejlesztésre nem jártok esetleg?
3 éves lesz a fiam augusztus 24én. Szobatiszta teljesen, jól érthetően beszél de most van a legkomolyabb dackorszakban.
Szó szerint egy matrica, kistesó születése is rosszul jött neki mert még dacosabb, féltékeny, hisztis. Nem tudtuk még egy fél napra sem a nagyszülőknél hagyni.
Az oviba bekellett íratnunk de ezeket én elmondtam az ovónéniknek. Végül fél évet még maradhat itthon.
Pénteken a kicsivel mennünk kell csípő szűrésre, ortopédiára. A nagyot nem lehetett vinni. Őrjöngött az apjának úgy sírt :(
Köszönjük a válaszokat! Igen, ez az egyetlen megoldás marad ezek szerint, hogy megértő szavakra találunk...Hiába a hivatalos út, ha járhatatlan...
Egyébként, a mi gyermekünk is ugyancsak az átlagnál ragaszkodóbb, nélkülünk, szülők nélkül semmit, sehova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!