3 éves gyereked mennyire tud magától öltözni?
2,5 éves kora feloltozik önállóan, viszont kirakoban, rajzolasban gyengébb :))
Ne foglalkozz vele, majd bele jon !
3 évesen a nadrágját tudta átvenni a fiam. 4 éves korra azért át tud már öltözni de ki kell neki fordítani a ruhákat.
De másban is van lemaradás.
Viszont ovis első szülőin említette az ovónő, hogy a kicsiknek még segíteni kell az öltözésben úgyhogy szerintem ez nem olyan ritkaság.
2,5 éves fiam van. Egy fél éve még a lábát is alig emelte ha a nadrágba kellett beledugni. Most van amit fel tud venni, le már majdnem mindent, a belebújós pulcsi még okoz gondot. Jelenleg én annak is örülök hogy önállóan le és felhúzza a nadrágját és bugyiját pisilés/kakilás után.
Nem írod, hogy fiú e vagy lány, de ahogy én látom a lányok ebben kicsit “ügyesebbek” ha érdekli őket az öltözködés.
Ez hülyeség. Nekem több gyerekem is van, van viszonyítási alapom. Ilyen idősen vetkőzzön le, pulcsit segíteni kell. Felöltözni max nadrág és a pulcsi úgy hogy ráhúzod a nyakára és ő dugja be a kezeit. Persze mindig vannak olyan anyukák, akiknek a gyereke már 1 évesen öltözött vetkőzött szobatiszta volt és orosz irodalmat eredeti nyelven olvasott...
Majd középső csoportban kell egyedül öltözni, kifordít és alap hajtogatás. Persze az a legjobb, ha időben felkeltek és próbál egyedül öltözni. Tudom nehéz, mert te tized annyi idő alatt ráadod, de így tanulja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!