3 éves gyereked mennyire tud magától öltözni?
3 évesem a laza nadrágot és a bugyit letudja húzni pisiléskor, de felvenni már csak a bugyit tudja.
Cipőjét akkor tudja levenni ha tépőzáras, felvenni nem tudja.
Póló, pulcsi nem megy. A cipzáras felsőt, kabátot le tudja venni, HA le van húzva a cipzár.
Egy szó mint száz, egyáltalán nem tud önállóan öltözni. :D
Enyém 4 lesz áprilisban, és also ruházatot pisileskor le, van hogy utána nem húzza fel vagy csak a nadrágot, a bugyi meg lent marad terdhajlatban. Cipzaros kabátot leveszi, amúgy fölsőkkel még nem boldogul. Rá is azt mondták, hogy legokosabb a csoportban, de beszóltak, hogy nem elég önálló.
Én ezeket eleresztgetem a fülem mellett. Hagyom, hogy csinálja, amit tud, és nem stresszelek feleslegesen, mert nagyon nem értek egyet azzal, hogy mindenkinek mindent egyszerre kellene tudnia csinálni. Ha muszáj, elmondom a véleményemet, de van, mikor üveges szemmel nézek, és tudom,hagyni kell, hogy elmondja, aztán hello.
A lányom mire oviba ment mindent önállóan fel-le vett, bár kifordítani nem fordította ki.
A fiam lassan 4 éves, de még cipőnél is tartja a lábát, hogy segítsek... Egyébként levetkőzni levetkőzik, ha nem szűk a póló azt is, de fel nem, max nadrágot, zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!