Jó ez a ruha repülőre?
Figyelt kérdés
Fekete biciklis nadrág, fehér póló és papucs. Ez jó repülőre, vagy gáz, ha sportosabban öltözök és inkább hétköznapi ruhát vegyek (pl farmer)? 18/L2022. júl. 8. 14:51
11/17 A kérdező kommentje:
Betét nélkül, ez nem rendes bringás nadrág amit sportoláshoz használnak az emberek. És igen, strandolós járat turista osztálya ahol mindenki pancsizni tart a tengerhez:D
2022. júl. 8. 16:59
13/17 anonim válasza:
Olyan 20-22 fokra számíts a repülőn.
Persze kérhetsz takarót. Lehet, hogy kapsz is.
Hosszabb járatokon adnak.
Kényelmes cipő, vagy szandál. Lehet, hogy lépcsőn kell le/felmenni a gépre.
14/17 anonim válasza:
Szerintem ilyen nadrágban nem illik. Normális utcai ruhában menj. Ha fázós vagy, akkor legyen nálad hosszú ujjú. Nincs meleg a gépeken.
15/17 anonim válasza:
Teljesen rendben van ha kényelmeset viselsz de a papucs helyett zokni, zárt cipő. Nagyon nyomatják a légkondit. És legyen nálad pulcsi a válladra és a lábadra teríteni mert fáni fogsz
16/17 anonim válasza:
Hova utazol?:)
Én most fogok először repülni így hasznos volt, amit itt írtak.
17/17 anonim válasza:
Keress rá:lounge wear
Pont repülésre való (a neve is erre utal)
Általában lezser, de lezseren elegáns ruha, laza vászon, vagy más könnyű anyagból, hosszú szárú nadrág.
Én belbuújós cipőt javaslom a biztonsági ellenőrzés miatt, és extra zokni a táskába, ha fáznál.
Egy cipzáros pulcsi a derekadon elfér, fent a magasban hideg van, főleg, ha az alblknak támaszod a fejed.
Tegyél napszemüveget is, mert a felhők felett vakító a nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!